Αποκάλυψη - βόμβα για την πεθερά της τραγωδίας στους Αγίους Αναργύρους! Για να γράψει το σπίτι στον αστυνομικό - γαμπρό της του ζητούσε να...

Αποκάλυψη - βόμβα για την πεθερά της τραγωδίας στους Αγίους Αναργύρους! Για να γράψει το σπίτι στον αστυνομικό - γαμπρό της του ζητούσε να...

Δεν χωράει ανθρώπινος νους την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε περίπου στις 2 ξημερώματα στους Αγίους Αναργύρους. Ένας 46χρονος αστυνομικός σκότωσε τη 49χρονη σύζυγό του, την πεθερά και την 4χρονη κόρη του, πριν δώσει τέλος στη ζωή του και η αιτία για όλη αυτή την οικογενειακή τραγωδία ήταν αδιανόητη (δείτε εδώ).

Στον τόπο του εγκλήματος που συγκλονίζει το πανελλήνιο βρέθηκαν επτά κάλυκες από τις σφαίρες του αρχιφύλακα Χρήστου Ζαπαντιώτη. Μάρτυρας που βρέθηκε εκεί μετέφερε στις αρχές μια ανατριχιαστική εικόνα και τα λόγια του συγκλονίζουν, αποκάλυψε πως παραλίγο να σκότωνε και εκείνον (δείτε εδώ). διαβάστε παρακάτω…

Σκότωσε το αγγελούδι του και…: Καρέ – καρέ το σκηνικό τρόμου στο διαμέρισμα των Αγίων Αναργύρων!



Οικογενειακό έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους: Συγκλονίζουν τα σπαρακτικά μηνύματα των συγγενών της νεκρής συζύγου στο Facebook!

Πιο συγκλονιστικό από όλα όμως ήταν ότι ο δράστης, ο αστυνομικός που σκότωσε όλη του την οικογένεια δεν αυτοκτόνησε κατευθείαν μετά την δολοφονία αλλά επί 1,5 ώρα ήταν… διαβάστε την συνέχεια εδώ

Απαντήσεις για το κίνητρο που όπλισε το χέρι του 47χρονου αρχιφύλακα και σκότωσε το παιδί, τη σύζυγο και την πεθερά του πριν βάλει τέλος στη ζωή του αναζητούν οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ.

Παρόλο που πιθανότερο ήδη από χθες θεωρείται πως το έγκλημα έγινε για κληρονομικά, οι Αρχές εξετάζουν και άλλες παραμέτρους.

Καταλυτικό ρόλο θα παίξουν όλα όσα «αποκαλύψουν» θύτης και θύματα κατά τη νεκροτομή. Διαβάστε παρακάτω...

Οι ιατροδικαστές εκτιμούν πως ολοκληρώνοντας τη νεκροτομή θα έχουν εικόνα για το πώς ο 47χρονος διέπραξε το έγκλημα.

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη – βόμβα: Ήθελε να δολοφονήσει τον Κώστα Σημίτη ο Αστυνομικός από τους Αγίους Αναργύρους! (video)



Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Μελισσαροπούλου: Το πρόσωπο «κλειδί» που εμφανίζεται ξαφνικά και ανατρέπει όλα τα δεδομένα!

Το χρονικό

Πληροφορίες που φτάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία αναφέρουν πως ο αρχιφύλακας ήταν εκνευρισμένος με την πεθερά του και το γεγονός ότι δεν ξεκαθάριζε τα κληρονομικά. Μήλο της έριδας ήταν το σπίτι που ζούσε η γυναίκα και το ισόγειο κατάστημα στην οικογενειακή κατοικία όπου έμενε και ο αστυνομικός με τη σύζυγο και το παιδί τους. Το βράδυ της Κυριακής, επιστρέφοντας ο δράστης από ταξίδι με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, ξέσπασε νέος καυγάς μεταξύ του ζευγαριού σχετικά με τα κληρονομικά και η πεθερά ανέβηκε στο διαμέρισμά τους για να δει τι συμβαίνει. Τότε ο αρχιφύλακας φαίνεται πως πήρε το όπλο σκότωσε τη σύζυγο, την πεθερά και το παιδί τους, ενώ στη συνέχεια αυτοκτόνησε.



«Θα με σκότωνε και μένα…» – Παραλίγο 5 νεκρός από την οικογενειακή τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους! Ποιος γλίτωσε τελευταία στιγμή! (video)

Φίλοι του ζευγαριού ανέφερε πως η σύζυγος, παντρεύτηκε τον αστυνομικό παρά τις αντιρρήσεις της μητέρας της και έκτοτε οι προστριβές ήταν συνεχείς.

Η πεθερά δεχόταν να γράψει στο όνομα του δράστη το διαμέρισμά της και το ισόγειο κατάστημα αρκεί να έδινε διαζύγιο στην κόρη της. Η υπόθεση, όπως όλα δείχνουν, θα κλείσει καθώς δεν είναι ζωντανός κανένας από τους εμπλεκομένους. Ωστόσο με αφορμή αυτή την υπόθεση έρχεται στη δημοσιότητα αυτό που έχει αναφερθεί πολλάκις: Η έλλειψη ικανού αριθμού ψυχολόγων και ειδικών να φροντίζουν και να ελέγχουν την καταλληλότητα των χιλιάδων αστυνομικών που υπηρετούν σε όλη τη χώρα.