Από το περιοδικό You και τον Γιώργο Μπέζα.

Είναι μια γυναίκα που γεννήθηκε για να σκορπά χαρά στους γύρω της, ποτέ δεν την ενδιέφερε η γνώμη των άλλων και σφυρίζει αδιάφορα στα πρέπει. Μια γυναίκα ποθητή, που στο γαλάζιο των ματιών της αιχμαλωτίστηκαν πολλές αντρικές καρδιές χωρίς καν να το επιδιώξει. H Νανά Παλαιτσάκη γεννήθηκε περίπου πριν από μισό αιώνα και νιώθει σαν έφηβη, όπως τότε που έκανε τις πρώτες κοπάνες για να γνωρίσει τα αγόρια… Κόρη στρατιωτικού, ατίθασο πνεύμα και με το τσαγανό που θα ζήλευαν πολλά αρσενικά, αγαπά τις επαναστάσεις σε οποιαδήποτε μορφή τους…

_MG_3780

Για πόσο ακόμα πιστεύεις ότι η Ελένη θα “πουλάει”; Πώς εξηγείς το “φαινόμενο Μενεγάκη”;

Η Ελένη από μόνη της αποτελεί “σχολή” για την τηλεόραση. Ως γυναίκα συμβολίζει αυτό που πολλές θα ήθελαν να κάνουν και να νιώσουν αλλά δεν μπόρεσαν. Η εμφάνισή της θυμίζει τα καλοκαίρια της ξενοιασιάς, το γέλιο της την ανεμελιά που έχει γίνει συλλεκτική κατάσταση πια, η φιλοξενία της ως οικοδέσποινα στην εκπομπή της είναι μοναδική για όσους την έχουν δεχτεί, το αισθητήριό της για το τι «πουλάει» και τι «όχι» αλάνθαστο, η συνέπειά της αντίστοιχη με στρατιώτη, το «κοντινό της πλάνο» από τα πιο «δυνατά» στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης και… κάτι που για μένα είναι μοναδικό… ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ και να κάνει η Μενεγάκη και το αντιγράφουν και το αποθεώνουν. Είναι από τα πιο δυνατά τηλεοπτικά brand names ever!

Ήταν λάθος του STAR να βάλει την Τατιάνα απέναντι από την Ελένη;

Η Τατιάνα είναι ένα εντελώς διαφορετικό μοντέλο παρουσιάστριας από την Ελένη. Το λάθος ήταν της Ελεονώρας που έφυγε από τη συγκεκριμένη ζώνη, όπου αν επέμενε με θέματα gossip, θυμίζοντας τη Μελέτη που όλοι αγαπήσαμε στο STAR, η διαφορά τηλεθέασης μπορεί να ήταν μικρότερη από αυτή της Στεφανίδου με τη Μενεγάκη φέτος.

Η Ναταλία, πιστεύεις, θα αντέξει απέναντι από την Ελένη και την Τατιάνα;

Καταρχάς δεν ξέρω αυτήν τη στιγμή αν θα παραμείνει η Τατιάνα εκεί. Τα δεδομένα αλλάζουν μέρα με τη μέρα. Η Ναταλία θα έχει κοινό, γιατί είναι πάντα το αγαπημένο σε όλους «Ναταλάκι», γιατί δεν βγάζει ανταγωνιστικότητα, γιατί ως οικοδέσποινα στο «Μες στην καλή χαρά» για μένα ήταν υπέροχη και γιατί δεν έχει το άγχος της επιβίωσης..

Ο Σεφερλής πιστεύεις πως κάηκε στο MEGA φέτος; Ήταν λάθος που έκανε βραδινό;

Μα γιατί σου είπα νωρίτερα ότι η Μενεγάκη έχει κάνει «σχολή» στην τηλεόραση; Έκανε ποτέ εκπομπή άλλη η Ελένη εκτός από τη συγκεκριμένη; Όχι. Αν και την πίεσαν, αν και της έταξαν… Ο Μάρκος ΔΕΝ θα έπρεπε με τίποτα να βγάλει και την βραδινή εκπομπή στον «αέρα»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!

cover-you_117

 

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ