Μπορεί με το που έγινε γνωστή η είδηση πως δε θα συνέχιζε φέτος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη η Ελιάνα Χρυσικοπούλου να έλεγε άλλα, τώρα όμως αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο του ««διαζυγίου τους.

-Και φέτος, έτσι ξαφνικά, μένεις εκτός «Ελένης». Γιατί;

«Γιατί θεώρησα πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να φύγω. Πίστεψα πως αυτή η συνεργασία ύστερα από τρία πολύ όμορφα, γλυκά και έντονα χρόνια, έφτασε στο τέλος της. Μάλιστα, η απόφαση αυτή ήταν μια απόφαση κοινή συναινέσει» είπε χαρακτηριστικά στο TV Έθνος.

-Πάντως, η Ελένη διαθέτει ένα μαγικό ραβδάκι κι όποιος βρεθεί έστω και για λίγο γύρω της, στη συνέχεια μόνο καλά του έρχονται τα πράγματα.

«Αυτό είναι αλήθεια. Η Ελένη έχει αυτήν τη μαγική αστερόσκονη. Έχει το άγγιγμα του Μίδα. Νιώθω πολύ τυχερή που βρέθηκα δίπλα της.»

-Και από την Ελένη, στο… «Τζένη-Τζένη»! Εσύ δεν θα πήγαινες στο «Πρωινό Σου-Κου» του ΑΝΤ1;

«Οχι, ποτέ δεν έγινε τέτοια συζήτηση. Είχα διάφορες προτάσεις μέσα στο καλοκαίρι, αλλά όχι, στο «Σου-Κου» δεν είχα συζητήσει να πάω.»

-Και με την Τζένη Μπαλατσινού πώς συναντήθηκαν οι δρόμοι σας;

«Αυτή η πρόταση συνεργασίας που δέχτηκα από την Τζένη ήταν το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσα να δεχτώ. Η Τζένη ήταν μια γυναίκα που πάντα θαύμαζα και πάντα εκτιμούσα. Ανεξάρτητα από τον πρώην σύζυγό της ανέκαθεν θεωρούσα πως ήταν ένα ταλαντούχο, ένα χαρισματικό κορίτσι, με το οποίο είχαμε την ίδια αισθητική και την ίδια αντίληψη για πάρα πολλά πράγματα. Έτσι, όταν μου τηλεφώνησε το καλοκαίρι και μου πρότεινε να συνεργαστούμε, πέταξα από τη χαρά μου.»

govastileto.gr

loading...