«Δεν υπάρχει τέλος, υπάρχουν πάντα καινούρια ξεκινήματα και…»

Βραδινή έξοδο έχοντας στο πλευρό της τον μουσικό της Μπομπ Κατσιώνη πραγματοποίησε η Ευριδίκη, η οποία δήλωσε στους δημοσιογράφους πως αυτή είναι μια πολύ καλή περίοδος για εκείνη που κάνει πολλά …ξεκινήματα. Η τραγουδίστρια μάλιστα αναφερόμενη στον χωρισμό της με τον Δημήτρη Κοργιαλά δήλωσε πως τα δύσκολα τα περνάει μόνη της και πως οι συζητήσεις για χωρισμό γίνονταν πολύ καιρό πριν ανακοινωθεί.

Δείτε ακόμη: Δημήτρης Κοργιαλάς: «Δίνει» στεγνά την Ευρυδίκη και διαψεύδει τις δηλώσεις της!
«Είμαι πάρα πολύ καλά. Πιστεύω ότι όταν ψάχνουμε μέσα μας και κάνουμε πολλές συζητήσεις με τον εαυτό μας, αναλύσεις και βλέπουμε τη ζωή κατάματα και όλα αυτά που μας συμβαίνουν μπορούμε και να προχωράμε μπροστά και να βλέπουμε ότι υπάρχει ομορφιά φτάνει εμείς να είμαστε ανοιχτοί ώστε να το δεχτούμε και να το απολαύσουμε. Δεν υπάρχει τέλος, υπάρχουν πάντα καινούρια ξεκινήματα και αυτή την περίοδο που είναι μια πολύ καλή περίοδος για μένα, έχω κάνει πολλά ξεκινήματα.

Όταν περνάω δύσκολα, θέλω να το περνάω μόνη μου για αυτό και ποτέ δε γίνεται γνωστό παρά μόνο τη στιγμή που πρέπει. Συζητούσαμε πολύ καιρό πριν γίνει γνωστό το χωρισμό» είπε η τραγουδίστρια.

Δείτε ακόμη: Κοργιαλάς-Ψυχίδου: Η τρυφερή φωτογραφία που «έλιωσε» το Instagram – Αγκαλιασμένοι στο κρεβάτι τους!

zappit

loading...