Ο Λευτέρης Πανταζής σε πρόσφατη συνέντευξη του είχε αποκαλύψει πως με την Άντζελα Δημητρίου είχαν κάνει μία έκτρωση, το διάστημα που ήταν σε σχέση οι δυο τους..Ωστόσο, χθες η δημοφιλής τραγουδίστρια, διέψευσε αυτή την δήλωση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ήταν μία…αλλά τέσσερις εκτρώσεις! Εκείνος δεν ήθελα να το κρατήσουμε! Ειδικά με τον συγκεκριμένο δεν μετάνιωσα όμως την συγκεκριμένη κίνηση!»

«Έχω κάνει πάνω από 15 εκτρώσεις!» – Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια συγκλονίζει!

Σήμερα ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» για την συγκεκριμένη συνέντευξη της Άντζελας Δημητρίου λέγοντας με την σειρά του: «Την Άντζελα την αγαπώ και την εκτιμώ πολύ! Είναι κάτι το οποίο δεν ξεχνιέται! Ξέρει να προσέχει πάρα πολύ τον άνθρωπο της, του μαγειρεύει, τον σιδερώνει, είναι υπερπροστατευτική!» και συμπληρώνει…»Σίγουρα έπαιζε ρόλο η οικογένεια και ίσως και να μην είμασταν έτοιμοι για ένα παιδί! Φυσικά ήταν κοινή απόφαση στο να ρίξουμε αυτό το παιδί!«. Η δημοσιογράφος ωστοσο συνέχισε την ερώτησε λέγοντας πως αυτός είπε για μία έκτρωση, ενώ η Δημητρίου είπε για τέσσερεις… κι εκεί έρχεται η απάντηση…. «Δεν ξέρω πόσες φορές έγινε! Που να θυμάμαι; Είναι πολλά τα χρόνια! Εγώ την μία θυμάμαι…τώρα αν κάνω λάθος συγγνώμη! Ρε παιδί μου δεν το θυμάμαι! Θυμάμαι μόνο ότι χάσαμε ένα παιδάκι…τώρα ήταν 2,3…που να θυμάμαι!«…»Ότι και να πει την αγαπώ! Εγώ το μετάνιωσα, την πονάω…»

Τι να πούμε κι εμείς στο Youweekly.gr; Τα συμπεράσματα δικά σας…

Δείτε ακόμη: Aυτός είναι ο πασίγνωστος σύντροφος της που έπιασε με άντρα – Αποκάλυψη βόμβα από την Άντζελα Δημητρίου! (VIDEO)

Δείτε ακόμη: Μετά τον Γκλέτσο, έρχεται η Άντζελα Δημητρίου να πετάξει την βόμβα της – Έχει πάει με γυναίκα;

Δείτε ακόμη: Ο Άγγελος Διονυσίου μιλάει για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις! «Δεν έχω μιλήσει ποτέ γι’αυτό…»

loading...