Από το περιοδικό YOU και τον Γιώργο Μπέζα.

Είναι από τις τηλεπαρουσιάστριες εκείνες που δεν μπήκαν στη ζωή μας εν μία νυκτί. Μετά από πολλή δουλειά, τρικλοποδιές, ανταγωνισμούς και αφού πέρασε με άριστα από τις “Συμπληγάδες” της τηλεόρασης, κατόρθωσε να παρουσιάζει ίσως την πιο επιτυχημένη εκπομπή της πρωινής ζώνης, με το “Happy day” εδώ και δύο χρόνια να είναι πρώτο στην προτίμηση των τηλεθεατών.

_DSC9733a

Υπάρχει το look της παντρεμένης; Πέταξες εφηβικά κομμάτια από την ντουλάπα σου;
Η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που έγινα μανούλα προσπαθώ να είμαι λίγο πιο προσεκτική. Όχι ότι θα το σκεφτώ με την έννοια να μην είμαι ίσως τόσο σέξι -άλλωστε τέτοιες εμφανίσεις τις σταμάτησα από τα 20-25 και μετά πριν γνωρίσω τον Θέμη-, αλλά μου φαίνεται περίεργο να βλέπω μια μαμά να φοράει το ίδιο κοντό φουστάκι που βάζει και η κόρη της!
Το ξέρεις ότι έχεις πιο ωραίο σώμα από ό,τι πριν γίνεις μαμά;
Μάλλον έχεις ξεχάσει πώς ήμουν πριν γίνω μαμά, γιατί τα τελευταία 2-3 χρόνια είμαι έγκυος… Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι τώρα έχω αρχίσει σιγά-σιγά να επανέρχομαι στα κιλά που ήμουν πριν.
Ο Θέμης καμαρώνει που σε βλέπει τώρα ή ζηλεύει;
Καταρχήν δεν είναι άνθρωπος που ζηλεύει, ίσως λόγω του χαρακτήρα του, λόγω της δουλειάς του πατάει γερά στα πόδια του. Δεν ζηλεύει σε βαθμό ενοχλητικό, που πολλές φορές, μάλιστα, σε κάνει να απορείς κιόλας και να σκέφτεσαι »καλά αυτός ο άνθρωπος είναι τόσο σίγουρος για τον εαυτό του;»… Πιο πολύ ζηλεύω εγώ παρά εκείνος. Και μπορώ να σου πω ότι του Θέμη του άρεσα και με μερικά κιλά παραπάνω, δηλαδή εκεί που είχα γεννήσει και ήμουν λίγο πιο juicy… Αλλά εμείς οι γυναίκες έχουμε και το άγχος να επιστρέψουμε στο σώμα και στα κιλά που ήμασταν πριν.

_DSC9822
Η ερωτική ζωή μιας γυναίκας αλλάζει μετά το γάμο και μετά την απόκτηση δύο παιδιών;
Θα έλεγα ότι αλλάζει όλη σου η ζωή μετά τον ερχομό των παιδιών, αλλάζουν οι προτεραιότητές σου εκ των πραγμάτων και όλα περνάνε από διακυμάνσεις. Θεωρώ, όμως, ότι ένα ζευγάρι, ασχέτως ερωτικής ζωής, πρέπει να “δουλεύει” την σχέση του. Μόνο τότε είσαι καλά με τον άνθρωπό σου και βρίσκεις ευκαιρίες για να κάνεις τον σύντροφό σου να νιώσει ξεχωριστός. Νομίζω ότι παρά τις αλλαγές και τα εμπόδια που μπορεί να περάσει το ζευγάρι, πάντα θα βρει τον τρόπο του.
Εκπλήξεις κάνεις στον Θέμη;
Κυρίως κάνει ο Θέμης. Νομίζω πως οι άντρες έχουν πάντα τον πρώτο λόγο στις εκπλήξεις. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι από τον ερχομό των κοριτσιών μας και μετά πιο πολλές εκπλήξεις κάνουμε στις κόρες μας παρά ο ένας στον άλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!

cover_123

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ