Η αποκάλυψή της προκάλεσε αίσθηση! Έχοντας εδώ και χρόνια ένα συντηριτικό προφίλ, κανείς δεν περίμενε πως θα έκανε μια τέτοια δήλωση. Μετά από μια εικοσαετία σχέσης και γάμου, τέσσερα παιδιά, και πολλά ups and downs, η Βικτόρια Μπέκαμ θέλησε να αποκαλύψει άγνωστες πτυχές της γνωριμίας της με τον 44χρονο «σταρ» της μπάλας.

10-16CoverVO57530-.pdf

Ποζάροντας στο εξώφυλλο της βρετανικής «Vogue», η 42χρονη πρώην «Spice Girl» και νυν σχεδιάστρια μόδας, «στέλνει» ένα «γράμμα» στον σύζυγό της λέγοντας πως η γνωριμία τους ήταν «έρωτας με την πρώτη ματιά», με τη διαφορά πως εκείνη  ήταν… πιωμένη!

bbbb

«Αυτή είναι η ιδανική γυναίκα για μένα και θα την αποκτήσω! Είναι η ιδέα που έχω για την τελειότητα. Αν ήξερα ότι με θέλει κι εκείνη, θα ήμασταν μαζί για πάντα» είχε δηλώσει δημόσια ο 44χρονος σταρ της μπάλας με το που την είδε.

Και φυσικά η Βικτόρια δεν έχασε καιρό, και πήγε να τον δει κατά την διάρκεια αγώνα της Manchester United ώστε να τον δει να παίζει live, τονίζοντας πως τον ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά.

«Έμαθα περισσότερα για το ποδόσφαιρο και ειδικά για τον κανόνα του offside. Και ναι, ο έρωτας με την πρώτη ματιά υπάρχει και σου συμβαίνει όταν παρακολουθείς την Manchester United, παρά το γεγονός ότι είσαι λιγάκι πιωμένη, με αποτέλεσμα οι λεπτομέρειες να παραμένουν ακόμα θολές».

Victoria Beckham and David Beckham seen here leaving Victoria's Dover street shop 1st  anniversary in London and seems to have a suspicious wet patch on her trousers as she leaves holding her husbands hand at 2.40am after partying on into the early hours

Αυτό ωστόσο που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ από εκείνη την ημέρα είναι πως «ο Ντέιβιντ είχε τόσο γλυκό χαμόγελο. Οι άλλοι παίκτες της Manchester ήταν με τις συντρόφους τους, ενώ εκείνος μαζί με την οικογένεια του. Εγώ επίσης ήμουν κοντά στους δικούς μου, και σκέφτηκα πόσο όμοιοι είμαστε. Μου ζήτησε τον αριθμό μου. Έχει ακόμα το αεροπορικό εισιτήριο Μάντσεστερ-Λονδίνο πάνω στο οποίο του το έγραψα».

loading...