Μία από τις πιο αγαπημένες και δεμένες οικογένειες στο Ηollywood δεν είναι άλλη από τους Kardashians! Η διάσημη οικογένεια στηρίζει όλα τα μέλη της και φροντίζει να επιλύει κάθε πρόβλημα που προκύπτει χωρίς να δημιουργούνται εντάσεις και προβλήματα.
Εξαίρεση σε όλο αυτό αποτελεί ο αδερφός των Kardashians, Rob, ο οποίος έχει αποφασίσει να απέχει από την όλη τρέλα του reality που συμμετέχει η οικογένειά του και να ζει τη ζωή του μακριά από τα φλας και τις κάμερες.

Δείτε ακόμη: Δε φαντάζεσαι ποιος ήταν ο… πρώτος της Κιμ Καρντάσιαν (Photo)

Και να που ήρθε η ώρα να προκαλέσει… πανικό με μία και μόνο του απόφαση. Η νέα του σχέση μόνο χαρά δε θα φέρει στα μέλη της οικογένειάς του. Λέγεται, λοιπόν, πως ο νεαρός διατηρεί εδώ και λίγο διάστημα δεσμό με την Blac Chyna.
Και πού το κακό θα μας πείτε! Να σας θυμίσουμε απλώς πως η αδερφή του, Kylie Jenner, είναι στα μαχαίρια με την συγκεκριμένη celebrity, μιας και η Chyna είναι η πρώην αρραβωνιαστικιά του Tyga, με τον οποίο μάλιστα είχε αποκτήσει και παιδί το 2012. Από τη στιγμή, λοιπόν, που η Kylie έκανε δεσμό με τον Tyga, οι σχέσεις των δύο γυναικών είναι στα άκρα (έχουν ανταλλάξει πυρά δημοσίως ουκ ολίγες φορές).

Και σα να μην έφθαναν οι φήμες, η Blac Chyna επιβεβαίωσε τη σχέση αυτή ποστάροντας στο λογαριασμό της στο Instagram την παρακάτω φωτογραφία:

Βρε Rob, η πισώπλατη αυτή μαχαιριά πρέπει να πόνεσε πολύ!

Δείτε ακόμη: Δείτε το δωμάτιο που γέννησε η Κιμ Καρντάσιαν – Πολυτελή σουίτα με μπαρ και θέα

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ