«Υπάρχει πολύ υλικό από τραγούδια και πιστεύουν ότι τώρα είναι μια καλή στιγμή να συνθέσουν άλλη μια μεγάλη επιτυχία» δήλωσε πηγή στην εφημερίδα Sun
Στα σκαριά φαίνεται ότι βρίσκεται η συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας των ABBA, Mamma Mia, που έγινε μιούζικαλ το οποίο γυρίστηκε στη Σκιάθο με πρωταγωνίστρια τη Μέριλ Στριπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Bjorn Ulvaeus και Benny Andersson συναντήθηκαν κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και συζήτησαν το ενδεχόμενο να δημιουργήσουν έναν δεύτερο δίσκο σε συνέχεια αυτού που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 1975 και έγινε ένα από τα μεγαλύτερα χιτ στην ιστορία.

Δείτε ακόμη: Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Με κουφέτα αποχαιρετάμε Βλάχο- Τριανταφυλλίδου στο τελευταίο επεισόδιο του 2015!

«Υπάρχει πολύ υλικό από τραγούδια των ΑΒΒΑ και πιστεύουν ότι τώρα είναι μια καλή στιγμή να συνθέσουν άλλη μια μεγάλη επιτυχία» δήλωσε πηγή στην εφημερίδα Sun.

To Mamma Mia αφού έφτασε στην κορυφή των charts σε Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Ιρλανδία, Σουηδία, Ελβετία και Αυστραλία και μέσα στο Τop 5 σε Αυστρία, Βέλγιο, Νορβηγία, Νέα Ζηλανδία και Νότιο Αφρική, έφτασε και στη μεγάλη οθόνη το 2008.

Η αρχική εκτέλεση του Mamma Mia το 1975

loading...