Την πρώτη της εμφάνιση στο χώρο της υποκριτικής τον έκανε στην ταινία του Ν. Βολονάκη «Η μικρή μας πόλη». Παράλληλα με τις σπουδές στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη το 1993 αρχίζει τις εμφανίσεις στην τηλεόραση («Ανατομία ενός εγκλήματος», «Τμήμα ηθών»).

Το 1998 συμμετείχε στη σειρά του Νίκου Κουτελιδάκη «Είμαστε στο αέρα», για τον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel. Ιδιαίτερα δημοφιλής έγινε από τη σειρά «Κάτι τρέχει με τους δίπλα» (2000). Μετά τη συμμετοχή της ως «Γωγώ» στη σειρά αυτή, πρωταγωνίστησε στη δραματική σειρά «Δούρειος ίππος» (Ant1) καθώς και στη σειρά «Στο δρόμο της καρδιάς» (Αlpha Tv). Τρία χρόνια αργότερα επιστρέφει στην τηλεόραση με τη σειρά «Ξέχασε με» στο πλευρό των Γιώργου Κιμούλη και Αλκη Κούρκουλου. Όπως έχει πει και η ίδια ο συγκεκριμένος ρόλος ήταν από εκείνους που αγαπήσε και χάρηκε ιδιαίτερα.

Δείτε όμως σήμερα, στις φωτογραφίες που σας παρουσιάζει το Youweekly.gr, την Δήμητρα Ματσούκα, πιο αποκαλυπτική από ποτέ:

1234

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αθήνα Οικονομάκου: Με ποιον διάσημο ηθοποιό τα είχε πριν τον Μιχαλόπουλο και πριν τον Ματιάμπα; Διαβάστε εδώ την αποκάλυψη…

Δεν έχει ξαναγίνει! Το δημόσιο ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη για το πάνελ του Φουρθιώτη – «Είσαι γουρούνι…»

Όλη η αλήθεια! Γι’αυτό χώρισαν Μισόκαλος – Καλλιμούκου! Ποιος πήρε την απόφαση;

loading...