Τα νύχια της Rosalia ή θα τα αγαπήσεις ή θα τα μισήσεις! Είναι ότι πιο extreme!

Εσύ λες yes or not;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τα νύχια της Rosalia ή θα τα αγαπήσεις ή θα τα μισήσεις! Είναι ότι πιο extreme!

Τα νύχια της Rosalia είναι ότι πιο extreme θα δεις. Μάλιστα ή θα τα αγαπήσεις ή θα τα μισήσεις γιατί μέση λύση δεν φαίνεται πως υπάρχει.

Τα φετινά Grammys είχαν όλα όσα έπρεπε. Φαντασμαγορικές εμφανίσεις, εκκεντρικές εμφανίσεις, μακιγιάζ που θα γίνουν hot trends του 2020 αλλά και λαμπερούς νικητές.

Οι τραγουδίστρια Rosalia που μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε το όνομα της να ακουστεί παγκοσμίως κάνοντας συνεργασίες με μεγάλη ονόματα από το χώρο της μουσικής βιομηχανίας, μπορεί να κέρδισε ένα Grammy, αλλά ο nail artist της Yvett G, κέρδισε το ενδιαφέρον των θαυμαστών της, αφού κανείς δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από τα χέρια της.

Επέλεξε να τα κάνει μακριά σε τετράγωνο σήμα, τα οποία ήταν διακοσμημένα με Swarovski.

Rosalia Grammys

Εσείς θα τα κάνατε αυτό το σχέδιο στα δικά σας νύχια;

Swarovski νύχια

Σου χαλάει εύκολα το μανικιούρ; Αυτός είναι ο απόλυτος οδηγός για να κρατήσει παραπάνω!

Selena Gomez: Τα holographic νύχια της στο νέο video clip της θα τα ζηλέψεις!

Τα holographic νύχια που επέλεξε να κάνει η Selena Gomez στο νέο video clip της θα τα ζηλέψεις, αφού εκτός το ότι είναι πολύ girly θα είναι και η νέα τάση για το 2020.

Η τραγουδίστρια μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από τον χώρο της μουσικής βιομηχανίας, έκανε ένα δυναμικό comeback με δυο τραγούδια «φωτιά»... στην κυριολεξία, καθώς η θύελλα αντιδράσεων που έφερναν μαζί τους τα ήθελαν να τα έχει γράψει για τον Justin Bieber με τον οποίο πριν παντρευτεί με την Hailey Baldwin είχαν πολλά χρόνια σχέσεις.

Στο νέο της τραγούδι με τίτλο «Rare» δεν γινόταν να μην παρατηρήσω τα νύχια της, τα οποία ήταν εκπληκτικά. Μάλιστα, βρήκα και το μανό που χρησιμοποίησε.

Στα νύχια της λοιπόν, ο nail artist της επέλεξε Kiara Sky Colorbase Gel Nail Polish και η συγκεκριμένη απόχρωση έχει τον τίτλο «Shooting Star».

Για εσένα που έχει κοντά νύχια, πάρε μερικές ιδέες για μανικιού που είναι ότι πιο hot για το φετινό χειμώνα.