Θες να είσαι ενημερωμένη; Αυτά είναι τα trends στα νύχια που θα κάνουν χαμό το 2020!

Τα πιο ωραία σχέδια!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Θες να είσαι ενημερωμένη; Αυτά είναι τα trends στα νύχια που θα κάνουν χαμό το 2020!

Ετοιμάζεσαι να κάνεις μανικιούρ και δεν έχεις ιδέα τι να κάνεις; Αν θες να είσαι ενημερωμένη αυτά που θα δεις παρακάτω είναι τα nail trends τα οποία θα είναι μέσα στην μόδα για το 2020 και που αν τα κάνεις σίγουρα θα κάνουν χαμό.

Είσαι έτοιμη να πας για το ραντεβού στα νύχια, ωστόσο δεν έχεις αποφασίσει ακόμα ποιο είναι το σχέδιο που θέλεις να κάνεις.

Χρώματα, σχέδια, απλά, υπερπαραγωγή είναι μερικά από τα διλήμματα που έχει κάθε γυναίκα όταν ετοιμάζεται να φτιάξει τα νύχια της και δεν ξέρει πως.

Κάνουμε μια σύσκεψη με τον εαυτό μας και ψάχνουμε το κατάλληλο σχέδιο το οποίο μπορούμε να κάνουμε για να ξεχωρίσουν.

Ποια είναι όμως τα trends που θα επικρατήσουν την φετινή χρονιά; Εμείς σου μαζέψαμε μερικά από το Instagram για να ξέρεις τι μπορείς να κάνεις και τι όχι και να είσαι ενημερωμένη.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Σου χαλάει εύκολα το μανικιούρ; Αυτός είναι ο απόλυτος οδηγός για να κρατήσει παραπάνω!

Τα νύχια της Rosalia ή θα τα αγαπήσεις ή θα τα μισήσεις! Είναι ότι πιο extreme!

Τα νύχια της Rosalia είναι ότι πιο extreme θα δεις. Μάλιστα ή θα τα αγαπήσεις ή θα τα μισήσεις γιατί μέση λύση δεν φαίνεται πως υπάρχει.

Τα φετινά Grammys είχαν όλα όσα έπρεπε. Φαντασμαγορικές εμφανίσεις, εκκεντρικές εμφανίσεις, μακιγιάζ που θα γίνουν hot trends του 2020 αλλά και λαμπερούς νικητές.

Οι τραγουδίστρια Rosalia που μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε το όνομα της να ακουστεί παγκοσμίως κάνοντας συνεργασίες με μεγάλη ονόματα από το χώρο της μουσικής βιομηχανίας, μπορεί να κέρδισε ένα Grammy, αλλά ο nail artist της Yvett G, κέρδισε το ενδιαφέρον των θαυμαστών της, αφού κανείς δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από τα χέρια της.

Επέλεξε να τα κάνει μακριά σε τετράγωνο σήμα, τα οποία ήταν διακοσμημένα με Swarovski.

Rosalia Grammys

Εσείς θα τα κάνατε αυτό το σχέδιο στα δικά σας νύχια;

Swarovski νύχια