Θέλεις να φτιάξεις μόνη τα νύχια σου ενώ είσαι σε καραντίνα; Τα 3 gel nails kit που θα σε σώσουν

Κάντο εύκολα και μόνη σου

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Θέλεις να φτιάξεις μόνη τα νύχια σου ενώ είσαι σε καραντίνα; Τα 3 gel nails kit που θα σε σώσουν

Δεν ξέρεις πως να φτιάξεις μόνη τα νύχια σου ενώ είσαι σε καραντίνα; Τα τρία gel nails kit που θα σε σώσουν όσο περιμένεις να ανανεωθεί το ραντεβού σου με την nail artist σου και δεν ξέρεις πόσο θα περιμένεις.

Το μηνιαίο ραντεβού μανικιούρ δεν είναι κάτι εφικτό αυτή τη στιγμή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να καθίσετε στο σπίτι με απεριποίητα νύχια. Στην πραγματικότητα, τώρα είναι μια μεγάλη στιγμή για να επενδύσετε σε ένα σπίτι σε ένα καλό kit και να κάνετε μόνες τα νύχια σας.

Ξέρουμε τι σκέφτεστε - σίγουρα ένα gel μανικιούρ στο σπίτι δεν μπορεί να φαίνεται τόσο γυαλισμένο όσο η καλό όσο από την nail artist; Λοιπόν, επενδύσαμε ένα ενδεχομένως υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα για να διερευνήσουμε αυτό το θέμα και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι τα καλύτερα νέα κιτ τζελ gel είναι στην πραγματικότητα τόσο καλά όσο και να κάνεις μανικιούρ σε κάποιο μαγαζί. Όταν εφαρμοστεί σωστά (όπως με, με υπομονή και πρακτική), το τελικό αποτέλεσμα θα φανεί εξίσου καλό και θα διαρκέσει εξίσου πολύ.

Με μια πολύ απλή κίνηση μπορείτε να ικανοποιήσετε τώρα κάθε θέληση σας από την άνεση του καναπέ σας. Από τα τέλεια καθημερινά nude μέχρι διασκέδαση με το τζελ και φινίρισμα που είναι και ακόμη και αντάξιο του μαγαζιού που φτιάχνεις τα νύχια σου. Αυτά τα εντυπωσιακά DIY κιτ μπορούν να κάνει όλα. Δείτε όμως πως μπορείτε να αφαιρέσετε και μόνες στα σπίτι το ημιμόνιμο μανικιούρ με πολύ απλά βήματα

Τα τρία gel nails kit που θα σε σώσουν

Le Mini Macaron Gel Manicure Kit - Cassis

μανικιούρ στο σπίτι

Θα το βρεις εδώ

Gel Polish Starter Kit

 gel nails kit

Θα το βρεις εδώ

Mylee Gel Polish LED Manicure Kit

diy νύχια

Θα το βρεις εδώ