Τι κοινό έχουν η Έβελυν Καζαντζόγλου και η Alessandra Ambrosio; Υπέροχα μαλλιά και μακιγιάζ - Σου βρήκαμε τα must have προϊόντα που χρησιμοποιούν

Αντίγραψε τα beauty look τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Οι καστανές και καραμελένιες αποχρώσεις επανακάμπτουν αυτή τη σεζόν για να γλυκάνουν το χρώμα των μαλλιών σου και να αναδείξουν τα δυνατά χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Δοκίμασε λοιπόν τον τόνο που ταιριάζει στον τύπο της επιδερμίδας σου και ακολούθησε την τάση που έχει γίνει ήδη viral!

Alessandra Ambrosio

Caramel brown hair

Φροντίδα εκ των έσω! Εμπλούτισε την καθημερινή σου διατροφή με ένα ειδικό συμπλήρωμα, που χάρη στα ευεργετικά συστατικά του θα θρέψει και θα ενδυναμώσει την τρίχα προσφέροντας έξτρα όγκο και πυκνότητα στα μαλλιά σου. Κάνε τη σωστή επιλογή Προτίμησε εξειδικευμένες σειρές περιποίησης για βαμμένα μαλλιά, οι οποίες περιλαμβάνουν ειδικά σαμπουάν, conditioner και μάσκες, που τονίζουν το χρώμα και το κρατούν αναλλοίωτο για αρκετές εβδομάδες.

Η πανέμορφη influencer, Έβελυν Καζαντζόγλου, απόλαυσε τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά επιλέγοντας ανάλαφρες δημιουργίες σε αρχαιοελληνικό ύφος, τις οποίες συνδύασε ιδανικά με μακιγιάζ σε γήινους τόνους, όπως εδώ. Όσο για το hair-look της η πλεξίδα στα μαλλιά ήταν η ιδανική επιλογή. Δες πως να αντιγράψεις και εσύ το beauty look της.

Έβελυν Καζαντζόγλου

Ancient chic

Άπλωσε σε όλη την επιδερμίδα σου μια bb κρέμα ή μια αντηλιακή κρέμα με χρώμα, που θα σου δώσει κάλυψη και προστασία από τις ακτίνες του ήλιου. Στη συνέχεια περιέγραψε τα πάνω βλέφαρα με μια λεπτή γραμμή από ένα μαύρο eyeliner και μετά εφάρμοσε μια σκιά σε ροδακινί απόχρωση σε όλο το κινητό βλέφαρα συμπληρώντας με αρκετές στρώσεις καφέ μάσκαρα στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες. Στο κέντρο των ζυγωματικών σου εφάρμοσε μερικές πινελιές από μια terracotta ή ένα ροδακινί ρουζ, ενώ για τα χείλη επίλεξε ένα ματ υγρό κραγιόν σε φυσική απόχρωση. Τέλος, μάζεψε τα μαλλιά σου σε μια ψηλή αλογοουρά την οποία θα στερεώσεις με ένα σφικτό λαστιχάκι και μετά σχημάτισε μια κλασική πλεξίδα. Για τέλειο κράτημα ψέκασε με μια δυνατή λακ μαλλιών.

Tip: Για να δώσεις ένα juicy εφέ στα χείλη σου πριν εφαρμόσεις το κραγιόν περιέγραψε τα με ένα μολύβι χειλιών λίγο πιο έξω από το περίγραμμά τους