Η beauty editor του Youweekly.gr απαντά σε 4 ερωτήσεις

Σου δίνει απλές και καθημερινές συμβουλές

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash.com
Unsplash.com

H beauty editor Βάσω Αργυρέα και αυτό τον µήνα σού λύνει τις απορίες δίνοντάς σου έξυπνες και απλές, καθηµερινές συµβουλές.

Beauty Q&A

Τελευταία γίνεται πολύς λόγος για τα vegan προϊόντα φροντίδας και µακιγιάζ. Γιατί να τα προτιµήσω; Πηνελόπη

Τα vegan καλλυντικά αποτελούν τη νέα τάση στον πλανήτη της οµορφιάς. Η σύνθεσή τους είναι πιο οικολογική και πιο φιλική προς το περιβάλλον (χωρίς ζωϊκά συστατικά), γεγονός που τα καθιστά πολύ ευεργετικά και για το δέρµα, καθώς έχουν αντιοξειδωτική και αντιφλεγµονώδη δράση, αφήνοντας την επιδερµίδα σου απαλή και µεταξένια.

Η beauty editor του Youweekly.gr απαντά σε 4 ερωτήσεις

Πρόσφατα διάβασα για το πόσο σηµαντική είναι η προστασία του µικροβιώµατος της επιδερµίδας για µια υγιή και λαµπερή όψη. Με ποιο τρόπο µπορώ να το θωρακίσω; Κατερίνα

Αγαπητή Κατερίνα, φροντίσε να χρησιµοποιείς προϊόντα µε συστατικά φυσικής προέλευσης και σύνθεση που σέβεται το µικροβίωµα της επιδερµίδας. Χάρη στα πολύτιµα αυτά συστατικά το δέρµα σου θα ενυδατωθεί σε βάθος, αφήνοντας µια υπέροχη µεταξένια αίσθηση στο τελείωµά του.

Η beauty editor του Youweekly.gr απαντά σε 4 ερωτήσεις

Αυτήν την περίοδο εκτός από τον covid-19 υπάρχει και µεγάλη έξαρση στις ιώσεις. Πώς µπορώ να θωρακίσω τον εαυτό µου; Τάνια

Αγαπητή Τάνια, σίγουρα τα µέτρα που ισχύουν για την προφύλαξη από τον κορονοϊό ισχύουν και για την γρίπη. Έτσι, κράτα αποστάσεις ασφαλείας, πλένε συχνά και σχολαστικά τα χέρια σου και φυσικά µην ξεχνάς να φοράς µια µάσκα ενισχυµένης προστασίας σε εσωτερικούς χώρου προκειµένου να προφυλακτείς.

Η beauty editor του Youweekly.gr απαντά σε 4 ερωτήσεις
Αναδιπλούµενες µάσκες φιλτραρίσµατος µιας χρήσης µε διπλό φίλτρο και 5 στρώµατα προστασίας, FFP2-NR Stranfford, ΜΕΓΑ

Tα χέρια µου, ειδικά τον χειµώνα, αφυδατώνονται διαρκώς. Τι να κάνω; Γιώτα

Αγαπητή Γιώτα, µην αµελείς να έχεις πάντα µαζί σου µια κρέµα χεριών και να την απλώνεις σε συστηµατική βάση αρκετές φορές µέσα στη µέρα, ανάλογα µε τις ανάγκες σου. Έτσι, θα διατηρήσεις την ευαίσθητη περιοχή των χεριών καλά ενυδατωµένη, ενώ παράλληλα θα προσφέρεις θρέψη και ανάπλαση στην επίµαχη περιοχή.

Η beauty editor του Youweekly.gr απαντά σε 4 ερωτήσεις
Πλούσια κρέµα χεριών, Home Spa, Richness Hand Cream, Spicy Sugar, Indigo (indigo-nails.gr)