Gaultier Divine: O πολυτελής Οίκος παρουσιάζει μια νέα floral αρωματική δημιουργία

H σεζόν ξεκινά δυναμικά για τον Jean Paul Gaultier με το λανσάρισμα ενός νέου αρώματος

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Gaultier Divine: O πολυτελής Οίκος παρουσιάζει μια νέα floral αρωματική δημιουργία

Μια νέα εκδοχή της θηλυκότητας υμνεί η νέα αρωματική πρόταση του Οίκου Jean Paul Gaultier. To ολοκαίνουργιο Εau de Parfum άρωμα, Gaultier Divine, αποτελεί μια floral και συνάμα γλυκιά δημιουργία που φέρει την υπογραφή του αρωματοποιού Quentin Bisch. (δες και το αγαπημένο άρωμα της Beyoncé, που δεν αποχωρίζεται με τίποτα)

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Μετά από 30 χρόνια κυκλοφορίας του πρώτου αρώματος του Οίκου, του επιτυχημένου Classique, λανσάρεται ένα νέο αισθησιακό, τολμηρό και θηλυκό άρωμα. Πρόσωπο της καμπάνιας για το νέο Gaultier Divine είναι η ηθοποιός, μοντέλο, ακτιβίστρια και υπέρμαχος της κοινωνικής δικαιοσύνης Yara Shahidi, η οποία μαζί με άλλες ξεχωριστές γυναίκες αποθεώνουν κάθε πλευρά της θηλυκότητας, αγκαλιάζοντας το μεγαλείο της διαφορετικότητας.

Λίγα λόγια για τη νέα αρωματική δημιουργία Gaultier Divine

Floral και συγχρόνως γλυκό, το άρωμα με μια εσάνς αλμυρού αέρα και vegan, cruelty free, θεϊκή σύνθεση, περιέχει συστατικά 90% φυτικής προέλευσης, που αναδεικνύει ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η εποχή. (ανακάλυψε και μια αρωματική συλλογή που θυμίζει τα σκωτσέζικα highlands)

Εau de Parfum, Gaultier Divine

Το εμβληματικό μπουκάλι σε σχήμα κορσέ

Πιο τολμηρός, αλλά πάντα iconic, ο κορσές του Gaultier Divine δεν είναι πλέον ένα απλό ντελικάτο κομμάτι αλλά ένα πολύτιμο κόσμημα και σύμβολο δύναμης. Ένας φόρος τιμής στις δυνατές γυναίκες αλλά και στο DNA του brand. Ο κορμός του, που πλέον είναι refillable, συνοδεύεται από το λατρεμένο μεταλλικό κουτί που είναι κομψό και ακτινοβολεί κάτω από τον φλογερό, λαμπερό ήλιο.

Μάθε περισσότερα για τη Yara Shahidi

Ηθοποιός, μοντέλο, ακτιβίστρια, υπέρμαχος της κοινωνικής δικαιοσύνης και φεμινίστρια, βρέθηκε στη λίστα με τους πιο επιδραστικούς Εφήβους του 2016, του περιοδικού "Time".

gaultier divine

Απόφοιτος του Harvard και δημιουργός του Eighteen x 18, μιας πλατφόρμας ενθάρρυνσης των νεαρών Αμερικανών να ψηφίσουν, η Yara Shahidi έχει πολλά διαφορετικά πρόσωπα. Λαμπερή και πάντα επιβλητική, στην καμπάνια για το άρωμα φορά έναν κορσέ που δημιουργήθηκε από το ατελιέ Υψηλής Ραπτικής του Jean-Paul Gaultier και περιστοιχίζεται και την Lola Rodriguez, την Thando Hopa, την Tess McMillan, την Janet Jumbo και την Ana Elisa de Brito, που γιορτάζουν τη μοναδικότητά τους και προσκαλούν κάθε γυναίκα να αυτοαποκαλείται Divine.