Έχεις bad hair day; Η Αθηνά Οικονομάκου σου έχει κόλπο να σώσεις τα μαλλιά σου

Μην πανικοβάλλεσαι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έχεις bad hair day; Η Αθηνά Οικονομάκου σου έχει κόλπο να σώσεις τα μαλλιά σου

Έχεις και εσύ bad hair day; Μην αγχώνεσαι! Η Αθηνά Οικονομάκου σου έχει κόλπο να σώσεις τα μαλλιά σου και να μην καταλάβει κανείς ότι έχεις πρόβλημα με το τριχωτό της κεφαλής σου.

Και πιο είναι αυτό το τρικ; Μα φυσικά το σκουφάκι. Ναι καλά διάβασες, μπορεί να σου φαίνεται ντεμοντέ ή παλιακό, ωστόσο η ηθοποιός ως φαν της μόδας και των νέων trends, φροντίζει πάντα έτσι ώστε να κάνει λαμπερές εμφανίσεις.

Κάτι το οποίο και φυσικά μας απέδειξε για ακόμα μια φορά, μιας και σε πρόσφατη απόδρασή της για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, η ίδια δεν δίστασε να φορέσει το γκρι σκουφάκι της και να το συνδυάσει με τον πιο μοναδικό τρόπο.

Μιας και μιλάμε για την ηθοποιό ωστόσο, εσείς είδατε το τζιν της Αθηνάς Οικονομάκου δεν μοιάζει με τα άλλα; Ούτε μπλε, ούτε μαύρο σε χρώμα

Πριν το κόλπο με το σκουφάκι της Αθηνάς Οικονομάκου για το bad hair day μας, η ίδια μοιράστηκε και το λευκό της μπουφάν με γούνα που "μάγεψε"

Η Αθηνά Οικονομάκου αγαπάει την μόδα και θέλει σε κάθε δημόσια και μη εμφάνιση της να είναι λαμπερή και περιποιημένη. Σε πρόσφατη εξόρμηση της, φόρεσε ένα μπουφάν που είναι «τρέλα». Είναι σε λευκό χρώμα και έχει γούνα στο εσωτερικό του.

Η ηθοποιός, η οποία τις τελευταίες ημέρες κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, απολαμβάνει τις διακοπές με τον σύζυγο της, Φίλιππο Μιχόπουλο, τον γιο τους Σάββα, αλλά και καλούς τους φίλους.

Τις τελευταίες ώρες η Αθηνά Οικονομάκου βρίσκεται με την οικογένεια και την παρέα της στα Ιωάννινα, περνώντας λίγες στιγμές χαλάρωσης πριν γυρίσουν στην καθημερινότητα τους και τις δουλειές τους.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός μοιράζεται αρκετές στιγμές και φωτογραφίες από τις διακοπές τους, με τους διαδικτυακούς της φίλους και είναι μια προς μια εντυπωσιακές.

Σε μια από αυτές λοιπόν, την είδαμε να φοράει ένα απίστευτο λευκό μπουφάν, το οποίο ήταν σε μακρύ μήκος και είχε γούνα στο εσωτερικό του. Είναι ότι πιο chic και ζεστό έχουμε δει.

Ωστόσο, η Αθηνά Οικονομάκου «τρέλα» δημιούργησε και με απίστευτη τσάντα. Μια από αυτές είναι η belt bag που κρέμασε στην μέση της. Πρόκειται για το no1 trend και προκαλεί χαμό.