H Βίκυ Καγιά έχει το νούμερο 1 trend για τα μάτια - Να πως θα τους μαγέψεις με το βλέμμα σου

Εσύ ακόμα να το δοκιμάσεις;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H Βίκυ Καγιά έχει το νούμερο 1 trend για τα μάτια - Να πως θα τους μαγέψεις με το βλέμμα σου

H Βίκυ Καγιά έχει το νούμερο 1 trend για τα μάτια που θα αγαπήσεις στο λεπτό! Αυτός είναι ο τρόπος για να τους μαγέψεις όλους με το βλέμμα σου! Είναι πιο απλό από ότι περίμενες και σίγουρα θα το έχεις δοκιμάσει έστω και μια φορά.

Κακά τα ψέματα είναι ένα trend που παραμένει σταθερό στον χώρο της ομορφιάς και πολλές διάσημες της εγχώριας και όχι μόνο showbiz προτιμούν. Ο λόγος για το αγαπημένο bold eyeliner, που έχει κάνει δυναμική επιστροφή.

Η Βίκυ Καγιά είναι γνωστό πως πάντα είναι ένα βήμα μπροστά τόσο με τις στυλιστικές της επιλογές, όσο και με τα tips για beauty. Κάτι που μας απέδειξε για ακόμα μια φορά, όταν επέλεξε σε πρόσφατη εμφάνισή της να φορέσει eyeliner για να δώσει ένταση στο βλέμμα της.

Εσείς προτιμάτε το πιο απλό look ή το πιο έντονο; Και μιας και μιλάμε για την Βίκυ Καγιά δείτε τι άλλο τόλμησε! Εσύ θα φόραγες τέτοια στέκα;

Βίκυ Καγιά μακιγιάζ μάτια

Εκτός από το νούμερο 1 trend για τα μάτια, η Βίκυ Καγιά προτείνει και αυτές τις μπότες - Κάνουν 80 ευρώ αλλά θα τις βρεις με 26% έκπτωση!

Οι μπότες της Βίκυς Καγιά είναι... ευκαιρία, αφού έχουν 26% έκπτωση και από 80 ευρώ θα τις βρεις πολύ λιγότερο στα καταστήματα.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο συνεργάζεται με την εταιρία Migato και τα παπούτσια που έχει φορέσει «κλέβουν» κάθε φορά τα βλέμματα.

Οι cowboy μπότες προκαλούν φρενίτιδα στα καταστήματα και η Βίκυ Καγιά φόρεσε τις πιο hot που ταιριάζουν επίσης με όλα, αφού είναι μαύρες και leather.

Βίκυ Καγιά παπούτσια

Πρόκειται για την western μπότα που από 80 ευρώ που είναι η αρχική της τιμής θα τις βρεις με 59 , αφού έχει 26% έκπτωση.

Μάλιστα, η εταιρία έχει δημιουργήσει και παπούτσια αποκλειστικά και μόνο για την ίδια, τα οποία θα ζηλέψεις.

Migato μπότες