Survivor 5: Οργή στο Twitter για τον Άρη Σοϊλέδη - Τον «σταύρωσαν» με τα σχόλια

Κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος η Σταυρούλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Οργή στο Twitter για τον Άρη Σοϊλέδη - Τον «σταύρωσαν» με τα σχόλια

Την οργή του Twitter προκάλεσε το χθεσινοβραδινό 20/6 επεισόδιο του Survivor (δείτε εδώ ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση), καθώς οι χρήστες έτρεξαν να υπερασπιστούν την Σταυρούλα, υποστηρίζοντας πως ο Άρης Σοϊλέδης έχει ξεκινήσει να γίνεται πολύ επιθετικός και να προσβάλλει συνεχώς συμπαίκτες και μη.

Μάλιστα αυτό που εξόργισε το Twitter είναι η στάση του Σοϊλέδη απέναντι στην Μαίη και ο τρόπος που την υπερασπίστηκε απέναντι στον Μαρτίκα.

To Twitter κράζει τον Άρη και υπερασπίζεται την Σταυρούλα

Όλα ξεκίνησαν όταν η ένταση του Σπύρου που συνεχίστηκε και στο συμβούλιο του νησιού, θα καταλήξει σε επίθεση προς την Μαίη.

«Τολμάς και να με ψηφίσεις και να λες χυδαιότητες», λέει ο Σπύρος Μαρτίκας για να ξεκινήσει η υπεράσπιση της Μαίης από τον Άρη:

«Δεν επιτρέπω στον Σπύρο να μιλάει στην Μαίη έτσι σε καμία περίπτωση», είπε ο Άρης, που σε συμβούλιο του νησιού έφτασε να πιαστεί στα χέρια με τον Τάκη, να χρειαστεί ολάκερη η παραγωγή και η μισή Αντζούν μίντια για να τον χωρίσει από τον συμπαίκτη του.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση της εβδομάδας στο Survivor 5

Στο επεισόδιο 20/6 του Survivor 5 παρακολουθήσαμε έναν πολύ έντονο αγώνα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας με τον Άρη Σοϊλέδη να κερδίζει για άλλη μια φορά και να πηγαίνει στο συμβούλιο του νησιού ως απλός παρατηρητής.

Με την κάλπη να ανοίγει ένας ένας οι παίκτες ψήφισαν αυτόν, που έκριναν πως πρέπει να αποχωρήσει και εν τέλει όπως πολύ σωστά σας τα είχαμε πει και εμείς νωρίτερα, είδαμε την Ασημίνα να βγαίνει στον τάκο.