''Λιάγκα δώσε τα παντελόνια να τα φορέσει η Στεφανίδου'' - Κανένα έλεος στο twitter μετά το ρεπορτάζ του «Πρωινού» για την υπόθεση της Πάτρας

Τι ειπώθηκε ακριβώς και εξαγρίωσε τον κόσμο;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Λιάγκα δώσε τα παντελόνια να τα φορέσει η Στεφανίδου'' - Κανένα έλεος στο twitter μετά το ρεπορτάζ του «Πρωινού» για την υπόθεση της Πάτρας

Και ενώ η υπόθεση της Πάτρας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με συγκλονιστικές εξελίξεις καθημερινά, πολλή είναι η συζήτηση που γίνεται και για τη στάση των δημοσιογράφων απέναντι στην κάλυψη του θέματος, ειδικότερα μετά τις μηνύσεις που ετοιμάζεται να στείλει ο συνήγορος της Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, στις εκπομπές της Τατιάνας Στεφανίδου και της Ζήνας Κουτσελίνη.

Η σημερινή παρουσίαση των εξελίξεων από το «Πρωινό» δυσαρέστησε πολλούς τηλεθεατές, που ξέσπασαν στο twitter ενάντια στον Γιώργο Λιάγκα, αφού θεώρησαν ότι επιχειρεί να πάρει ουδέτερη στάση προκειμένου να αποφύγει και αυτός άλλη μία μήνυση από τον γνωστό ποινικολόγο. Τα ''τιτιβίσματα'' πήραν φωτιά, και όπως φαίνεται στην συγκεκριμένη υπόθεση ο κόσμος δεν συγχωρεί εύκολα εκείνους που δεν παίρνουν ξεκάθαρη θέση.

Τα tweets ενάντια στον Λιάγκα μετά το ρεπορτάζ του για την υπόθεση της Πάτρας

Πως απαντά η Στεφανίδου στην επερχόμενη αγωγή από τον Αλέξη Κούγια

Το απόγευμα της Τετάρτης (21/9) η Τατιάνα Στεφανίδου θέλησε να δώσει την δική της απάντηση στον αέρα της εκπομπής, «T-Live» αναφορικά με την ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια που προειδοποιεί με μηνύσεις σε συγκεκριμένες εκπομπές, με αφορμή την προβολή της υπόθεσης της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Ο κύριος Κούγιας έστειλε ανακοίνωση στην ουσία απειλώντας μας με ένδικα μέσα για την συνέχιση της αναπαραγωγής της υπόθεσης. Το γεγονός ότι συνεχίζουμε την δημοσιογραφική έρευνα, δεν σημαίνει ότι δεν σεβόμαστε το έργο της υπεράσπισης, δεν σημαίνει ότι δεν σεβόμαστε τη θέση της κατηγορούμενης, δεν σημαίνει ότι δεν σεβόμαστε και τον ίδιο τον κύριο Κούγια, ο οποίος έχει μια τεράστια πορεία στην δικηγορία, είναι πάντα πολύ μαχητικός με πολλές δίκες στα δικαστήρια, απόλυτος σεβασμός.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει και η δημοσιογραφική έρευνα, κι όταν υπάρχουν πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ – μιλάμε πάντα για πληροφορίες- γιατί πρόσβαση στην δικογραφία δεν έχουμε, τα στοιχεία όμως του ρεπορτάζ τα δημοσιοποιήσουμε. Είναι μία υπόθεση η οποία ενδιαφέρει πάρα πολύ τον κόσμο, μια υπόθεση που μας έχει συνταράξει με μια γυναίκα η οποία κατηγορείται ότι δολοφόνησε τα τρία της παιδιά… θα συνεχίσουμε την δημοσιογραφική έρευνα».