Σασμός: «Και λίγες εφαγε το μ@λ@κισμενο» - "Ξεσάλωσε" το Twitter με το χαστούκι του Παύλου Βρουλάκη στον Νικηφόρο

Επικές αντιδράσεις!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: «Και λίγες εφαγε το μ@λ@κισμενο» -

Ο θάνατος του Κώστα ήταν trend στο twitter για ώρες εξαιτίας του χθεσινού (26/10) επεισοδίου του Σασμού. Σε εκείνο της Πέμπτης 27/10, όμως, οι τηλεθεατές επικεντρώθηκαν στο χαστούκι του Παύλου Βρουλάκη στον Νικηφόρο.

Ο πρώτος έπιασε στα πράσα τον νεαρό να ψάχνει τα πράγματά του μέσα στο σπίτι του και αντί εκείνος να απολογηθεί άρχισε να του φωνάζει και να τον κατηγορεί. Ως αποτέλεσμα, ο ξάδερφος της Μαρίνας εξαγριώθηκε και ευτυχώς έμεινε μόνο στο χαστούκι.

Οι αντιδράσεις στο Twitter για το χαστούκι του Παύλου στον Νικηφόρο στον Σασμό

Εξελίξεις με την σειρά στον ALPHA - Ο ρόλος της Ελεονώρας Ζουγανέλη

Η σειρά, «Σασμός» προβάλλεται για δεύτερη συνεχόμενη τηλεοπτική σεζόν μέσα από την συχνότητα του ALPHA. Φυσικά, τα νούμερα τηλεθέασης "μιλούν" από μόνα τους καθώς σαρώνει για τα καλά -δείτε εδώ πώς τα πήγε εχθές (26/10).

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, η Ελεονώρα Ζουγανέλη είναι και εκείνοι η οποία ερμηνεύει το τραγούδι της Αργυρώς. Συγκεκριμένα, οι στίχοι αποτυπώνουν το ψυχολογικό δίλημμα που βρίσκεται η ηρωίδα της σειράς.

Το καινούριο τραγούδι που έρχεται να προστεθεί στο σάουντρακ του «Σασμού», σε μουσική Νίκου Τερζή και στίχους Γιάννη Κότσιρα, με τίτλο «Το δωμάτιο βρίζω», έχει γραφτεί για την Αργυρώ (Χριστίνα Χειλά- Φαμέλη) και το ερμηνεύει μοναδικά και υπέροχα η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Σε αυτή τη φάση της ζωής της, η Αργυρώ βιώνει μια εσωτερική ένταση, μια συναισθηματική αναστάτωση. Ο ψυχικός της κόσμος έχει γίνει «κουβάρι» την άκρη του οποίου δεν μπορεί να βρει για να το ξεμπερδέψει. Ή μάλλον μπορεί αλλά δεν θέλει, αφού με κανέναν τρόπο δεν παραδέχεται στον εαυτό της ότι αγαπάει τον Αστέρη, ότι ο Αστέρης είναι ο άνθρωπος της ζωής της.

«Να μ΄αγαπάς να μου δίνεις φτερά/Να με φιλάς σαν την πρώτη φορά/ Θα σ΄αγαπώ/Όσο η θάλασσα θα είναι γαλάζια/ κι όσο ο σφυγμός μου χτυπά» λέει το τραγούδι. Γιατί, εάν η αγάπη αποτελείται από μία ψυχή που κατοικεί σε 2 σώματα, στην περίπτωση της Αργυρώς και του Αστέρη αυτό ισχύει στον απόλυτο βαθμό.

Πέρα από τα αντιφατικά συναισθήματα που βιώνει και δεν μπορεί να τα διαχειριστεί, έρχονται κι άλλες «μπόρες» στην ζωή της Αργυρώς, αφού σε λίγο θα ξεκινήσουν τα προβλήματά της με τον Σταύρο -εντάσεις, καυγάδες κλπ – τα οποία δεν ξέρουμε που θα οδηγήσουν. Σίγουρα πάντως θα φέρουν, για μία ακόμη φοράς, τα πάνω κάτω στη ζωή της. «Το δωμάτιο βρίζω» θα το ακούσουμε για πρώτη φορά στο επεισόδιο 25, τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, στις 21:00.