Δεκάδες αντιδράσεις στο διαδίκτυο με τα νέα trailer του Survivor All Star - Στο επίκεντρο ο Κώστας Αναγνωστόπουλος

Ξεκίνησαν τα όργανα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεκάδες αντιδράσεις στο διαδίκτυο με τα νέα trailer του Survivor All Star - Στο επίκεντρο ο Κώστας Αναγνωστόπουλος

Από την Κυριακή 18/12 η Ατζούν Μίντια, αποφάσισε να ανακοινώσει με δύο απανωτά trailer τους πρώτους παίκτες που θα μπουν στο Survivor All Star. Φέτος ο Ατζούν ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις και μια από αυτές είναι τα πρόσωπα που θα ρίξει στους στίβους μάχης.

Επίσης, μπορεί να έχουν ζητήσει οι παίκτες να μην μπουν άτομα στα μέσα του ριάλιτι, ωστόσο, και για αυτό έχει βρεθεί λύσεις, γεγονός που έχει ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός.

Οι παίκτες και οι αντιδράσεις για τα trailer του Survivor All Star

Τα πρόσωπα που ήδη έχουν ανακοινωθεί είναι Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Μάριος Πρίαμος, Ηλίας Γκότσης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Σάκης Κατσούλης. Οι ίδιοι μίλησαν στην κάμερα και εξήγησαν τον λόγο για τον οποίο επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο, προκαλώντας αναταραχή.

Στο δεύτερο βίντεο φανερώθηκαν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Νίκος Μπάρτζης, ο Στάθης Σχίζας, ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Σπύρος Μαρτίκας. Να σημειωθεί πως κάποια ονόματα μέχρι στιγμής παραμένουν κρυφά, όμως εμείς τα ξέρουμε - δείτε εδώ.

Στα επόμενα trailer που βγήκαν είδαμε την Κατερίνα Δαλάκα (η οποία λόγω της συμμετοχής της χώρισε από τον σύντροφό της), αλλά και την Εύη Σαλταφερίδου.

Επίσης την Βρισηίδα Ανδριώτου που θύμιζε μοντέλο του hollywood αλλά και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο ο οποίος έκανε ελεύθερη πτώση.

Στο τελευταίο για σήμερα, τον Ηλία Μπόγδανος.

Οι τηλεθεατές λοιπόν, βλέποντας όλα τα trailer επικεντρώθηκαν κυρίως σε ορισμένα από αυτά, με τα περισσότερο σχόλια να έχουν γίνει για του Κώστα Αναγνωστόπουλου το κλιπ, ο οποίος όπως είπαν έκανε τζάμπα ελεύθερη πτώση.

Survivor All Star twitter

Survivor All Star twitter trailer

Survivor All Star twitter trailer Ηλίας Μπόγδανος

Survivor All Star twitter trailer Κώστας Αναγνωστόπουλος

Survivor All Star twitter trailer
Survivor All Star twitter trailer ΣΚΑΙ
Survivor All Star trailer ΣΚΑΙ twitter

Πως θα χωριστούν οι ομάδες

Οι ομάδες λοιπόν, έχει γίνει γνωστό πως θα διαμορφωθούν, σύμφωνα με τα πρώτη δεδομενα: Στην 1η ομάδα θα είναι: Σάκης Κατσούλης, Καρολίνα Καλύβα, Νίκος Μπάρτζης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Μάριος Πρίαμος. Η 2η είναι: Ηλίας Γκότσης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Στάθης Σχίζας, Σπύρος Μαρτίκας, Στέλιος Χανταμπάκης.