Survivor All Star: «Κράτησε λιγότερο από γάμο του Απόστολου Γκλέτσου» - "Αναμπουμπούλα" στο twitter με την αποχώρηση του Γιώργου Ασημακόπουλου

Πήραν φωτιά τα πληκτρολόγια των τουιτεράδων

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Κράτησε λιγότερο από γάμο του Απόστολου Γκλέτσου» -

Μεγάλος χαμός έγινε στο χθεσινοβραδινό (12/3) συμβούλιο του νησιού στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor All Star, καθώς οι Μαχητές, μετά την ήττα τους έπρεπε να βγάλουν έναν υποψήφιο προς αποχώρηση και αυτός, όπως και κάθε φορά που οι μπλε έχουν χάσει μέχρι τώρα, είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ο ίδιος, ωστόσο, δεν το αντέχει όλο αυτό, καθώς αισθάνεται πως έχει ανέβει πολύ αγωνιστικά και θεωρεί πως ο λόγος που τον ψηφίζουν είναι επειδή δεν έχουν δεθεί μαζί του, σε αντίθεση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος δεν είναι καλός όταν μπαίνει στον στίβο μάχης, αλλά τον συμπαθούν όλοι, γι' αυτό και δεν τον ψηφίζουν.

Έτσι, λοιπόν, σηκώθηκε την ώρα της συζήτησης, άρχισε να φωνάζει πως θα φύγει από το παιχνίδι μια για πάντα και τελικά απλά αποχώρησε για λίγα λεπτά, μέχρι να ηρεμήσει, και τελικά επανήλθε, λέγοντας πως δεν θα κάνει την χάρη σε κανένα και αν τον κοινό δεν τον ψηφίσει και αποχωρήσει έτσι, τουλάχιστον θα φύγει με το κεφάλι ψηλά (δείτε εδώ το βίντεο).

Αντιδράσεις στο twitter για την συμπεριφορά του Ασημακόπουλου στο Survivor All Star

Το κοινό, όμως, που παρακολουθούσε τι συνέβη, δεν μπόρεσε να αντισταθεί και τα σχόλια στο Twitter πήραν φωτιά. "Έπεσε", δηλαδή, πολύ γέλιο με το γεγονός πως στην αρχή έδειχνε πολύ αποφασισμένος και μόλις άκουσε λίγα καλά λόγια από τους φίλους του, αμέσως άλλαξε γνώμη (δείτε εδώ ποια είναι η ψυχολογική του κατάσταση μία μέρα μετά).

Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την δεύτερη ασυλία

Κυριολεκτικά μακελειό θα γίνει απόψε 13/3 στο Survivor All Star! Εκεί που φάνηκε πως είχαν πάρει λίγο κεφάλι οι Μπλε, αυτή η εβδομάδα δεν φαίνεται να τους έχει πάει και πολύ καλά από το ξεκίνημά της και μόνο. Η πρώτη ασυλία της Κυριακής 12/3, μια πολύ σημαντική ασυλία αφού συνοδεύεται κι από φαγητό, τους γονάτισε.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, όμως, ο Γιώργος Ασημακόπουλος θα πάρει το αίμα του πίσω απόψε αφού... η ομάδα του (μια ομάδα που δεν θέλει ούτε να βλέπει μπροστά του) θα χάσει και θα βγάλει όχι έναν αλλά ούτε δύο υποψήφιους προς αποχώρηση! Τρεις θα βγουν στον τάκο απόψε και τα ονόματα είναι... βόμβα (δείτε τα εδώ).