Οργίασε το twitter: «Αν και να 'ξερες ότι η Ευρυδίκη ήταν America με το νέο αμόρε» - Χαμός μετά την αποκάλυψη του Βασάλου για την Βαλαβάνη

Εκείνος μιλούσε για εκείνη γλυκά και στην Ελλάδα λένε πως έχει νέα σχέση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οργίασε το twitter: «Αν και να 'ξερες ότι η Ευρυδίκη ήταν America με το νέο αμόρε» - Χαμός μετά την αποκάλυψη του Βασάλου για την Βαλαβάνη

Πολλά έχουν ακουστεί και έχουν γραφτεί για την σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου. Από το καλοκαίρι φημολογείται πως το ζευγάρι έχει χωρίσει, παρόλο που συνέχιζαν να μένουν στο ίδιο σπίτι. Λίγες ημέρες μάλιστα από τις φήμες αυτές, κυκλοφόρησε πως εκείνη έχει προχωρήσει στη ζωή της. Συγκεκριμένα, πως είναι σε νέα σχέση με τον πρώην παίκτη του Nomads, Γρηγόρη Μόργκαν.

Η ίδια παρά τις δεκάδες ερωτήσεις που δέχεται από τους δημοσιογράφους σχετικά με το αν χώρισαν ή όχι, δεν έχει μιλήσει ξεκάθαρα, αναφέροντας πως έχουν επιλέξει με τον Κωνσταντίνο να μην μιλήσουν δημόσια για την προσωπική τους ζωή.

Χθες 29/3 ωστόσο, στο παιχνίδι του Survivor All Star με τις ερωτήσεις του Ατζούν Ιλιτζαλί, ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε για πρώτη φορά, κάτω από την πίεση του παραγωγού.

«Είμαστε πάρα πολύ καλά, την έχω μες την καρδιά μου, εννοείται, αυτό δεν αλλάζει ποτέ. Είναι πολύπλοκο, δεν έχω κάνει καμία δήλωση, θα τις κάνω όλες εδώ στο quiz», είπε φανερά αμήχανος - δείτε εδώ την αντίδραση του.

Στο twitter λοιπόν αμέσως προκλήθηκε πανικός, αφού μετά την αποχώρηση της από το Survivor All Star, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έφυγε διακοπές στην Χαβάι και την Αμερική, παρέα με φίλους. Ανάμεσα μάλιστα στους φίλους της ήταν και ο Γρηγόρης Μόργκαν - δείτε βίντεο και φωτογραφίες.

Πολλές εκπομπές σχολίασαν τις διακοπές αυτές αρκετά, ενώ δεν έλειψαν και τα σχόλια πως όντως η Ευρυδίκη έχει προχωρήσει στη ζωή της, είναι πολύ καλά στα προσωπικά της, και με τον Μόργκαν είναι ζευγάρι από το περασμένο καλοκαίρι.

Όπως ήταν επόμενο, το twitter πήρε "φωτιά" και ξεκίνησαν τα σχόλια για την σχέση τους! Πολλοί ήταν εκείνοι που ανέφεραν πως ενώ ο Κωνσταντίνος μιλάει γλυκά για την Ευρυδίκη εκείνη κάνει διακοπές με το νέο της αμόρε. Άλλοι βέβαια, σχολίασαν το περιστατικό πιο χιουμοριστικά.

Τα tweets για την σχέση Βασάλου - Βαλαβάνη