Με sneakers και φαρδύ τζιν η Δέσποινα Βανδή - Το casual look που προκάλεσε πανικό

Λαμπερή σε κάθε περίπτωση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με sneakers και φαρδύ τζιν η Δέσποινα Βανδή - Το casual look που προκάλεσε πανικό

Η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε χθες, πιο λαμπερή από ποτέ με τα sneakers της και το φαρδύ τζιν της στην Γλυφάδα και αυτό που έχουμε να πούμε, είναι το casual look που επέλεξε να φορέσει προκάλεσε για ακόμα μία φορά σωστό πανικό!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια συνηθίζει να εμφανίζεται κάθε Σάββατο στο J2SU με εντυπωσιακά ρούχα, λαμπερά και πολύ ξεχωριστά. Όπως έχει αποδείξει ωστόσο, έχει τη δυνατότητα να απογειώσει ακόμα και τα πιο απλά look.

Χθες το μεσημέρι, ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr "συνέλαβε" τη Δέσποινα Βανδή στην Γλυφάδα με ένα τρομερό look που θα μπορούσε να υποστηρίξει κάθε γυναίκα. Για ακόμα μία φορά, η δημοφιλής τραγουδίστρια παρέδωσε μαθήματα στιλ.

Βέβαια, σας έχουμε και μερικές αποκλειστικές φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδή με τον γιο της. Δείτε τες εδώ!

Το κομμάτι που ξεχωρίσαμε βέβαια στην εμφάνισή της, ήταν σε κάθε περίπτωση τα πολύχρωμα sneakers της.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες με το casual look της Δέσποινας Βανδή

Δέσποινα Βανδή casual look
Δέσποινα Βανδή Γλυφάδα

Χαμό προκάλεσε η Δέσποινα Βανδή και τις προάλλες με το casual look της

Χαλαρή και με αθλητικό ντύσιμο η Δέσποινα Βανδή έκανε χθες μια βόλτα στην Γλυφάδα και μαζί της ήταν και ο γιος της Γιώργος Νικολαΐδης. Εμείς δεν μπορούσαμε να μην προσέξουμε πόσο έχει μεγαλώσει το παιδί της, που έχει γίνει πια ολόκληρος άντρας.

Πλέον οι μετακινήσεις μας στην πόλη είναι ελεύθερες αφού έχουμε άρση των μέτρων που επέβαλλε η πανδημία. Παράλληλα έχουν ανοίξει και αρκετά από τα καταστήματα που είχαν κλείσει προσωρινά. Έτσι η τραγουδίστρια βρήκε την ευκαιρία να βγει για μερικά ψώνια στην περιοχή της Γλυφάδας.

Δείτε τις φωτογραφίες από την βόλτα που έκανε η Δέσποινα Βανδή με τον γιο της - Έχει γίνει ολόκληρος άντρας και είναι ίδιος ο Ντέμης Νικολαΐδης

Μαζί της λοιπόν ήταν και ο γιος της Γιώργος, που είναι τώρα 12 χρονών. Να σας υπενθυμίσουμε ότι η τραγουδίστρια έχει ακόμα ένα παιδί με τον Ντέμη Νικολαΐδη, την Μελίνα που είναι 16 χρονών.

Μαμά και γιος λοιπόν έκαναν την βόλτα τους και εμείς σας έχουμε τις φωτογραφίες τους. Οι δυο τους πέρασαν μερικό χρόνο μαζί.

Αυτές είναι και οι εικόνες της τραγουδίστριας με το Γιώργο Νικολαϊδη

Δέσποινα Βανδή με γιοΔέσποινα Βανδή με γιο στην Γλυφάδα