Δούκισσα Νομικού: Έβαλε στενό παντελόνι στο πιο δύσκολο χρώμα! Η εμφάνιση μόνο για τολμηρές που την ανέδειξε!

Μπορείς να την κοπιάρεις; Τόλμησέ το!

Αρθρογράφος: Λίλη Αγγελοπούλου
Λίλη Αγγελοπούλου
Youweekly Editor
Δούκισσα Νομικού: Έβαλε στενό παντελόνι στο πιο δύσκολο χρώμα! Η εμφάνιση μόνο για τολμηρές που την ανέδειξε!

Η Δούκισσα Νομικού έκανε κίνηση ματ και μαζί μια εμφάνιση μόνο για τολμηρές που εκείνη κατάφερε και ανέδειξε! Η ίδια έβαλε στενό παντελόνι σε ένα χρώμα που μάλλον δύσκολο θα το λέγαμε αφού η αλήθεια είναι πως λίγες από εμάς το προτιμούν. Εκείνη πάντως πήρε 10άρι!

Η παρουσιάστρια, υπήρξε και μοντέλο και παίζει την μόδα στα δάχτυλα! Έτσι λοιπόν, ξέρει καλά πως να φορέσει χρώμα που πολλές από εμάς δεν τολμάμε και όχι μόνο να μην την «χαντακώσει», αλλά να το αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο.

Αναφέρομαι στο σκούρο καφέ, εκείνο που σχεδόν όλες αντιπαθούμε και....αποφεύγουμε! Η Δούκισσα Νομικού ωστόσο, με μια κίνηση ματ το φόρεσε σε στενό παντελόνι και το συνδύασε μαζί με πορτοκαλί τζάκετ με γουνάκι στα μανίκια. Αν είσαι από τις γυναίκες που ρισκάρουν στην μόδα, όπως η Δούκισσα copy the look και δεν θα χάσεις! Αν πάλι θες να παίξεις safe, δες και την εμφάνισή της με τζιν και ροζ μπουφάν....

Ιδού και η σχετική φωτογραφία με το καφέ παντελόνι:

Το πιο δύσκολο χρώμα δεν είναι μόνο για την Δούκισσα Νομικού! Βάλε το καφέ από παντελόνι μέχρι και σε σακάκι

1. Μπεζ

Είναι κλασικό, ανήκει στους ουδέτερους τόνους, αλλά με το καφέ δημιουργούν έναν δυνατό συνδυασμό που πάντα σε βγάζει ασπροπρόσωπη.

2. Γαλάζιο

Το ανοιχτό γαλάζιο είναι ιδανικό για να πετύχεις μία μοντέρνα εμφάνιση που θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Διάλεξε ένα γαλάζιο υφασμάτινο παντελόνι και συνδύασέ το με ένα δερμάτινο καφέ jacket.

3. Ροζ

Λειτουργεί όπως το γαλάζιο. Μην το φοβηθείς και είναι σίγουρο πως θα πετύχεις όμορφα σύνολα για κάθε ώρα της μέρας. Για παράδειγμα, μπορείς να συνδυάσεις το ροζ φόρεμά σου με ένα ζευγάρι καφέ μπότες.

4. Χακί

Είναι μία σχετικά αναμενόμενη επιλογή που σου δίνει πάντα λύση. Προτίμησε ένα χακί πουκάμισο που θα συνδυάσεις με καφέ παντελόνι ή μία ολόσωμη φόρμα που θα φορέσεις με τα χακί μποτάκια σου.

5. Καμηλό

Το απόλυτο χρώμα του χειμώνα σε πανωφόρια και φορέματα συνδυάζεται πολύ εύκολα και με καφέ. Μπορείς να επιλέξεις suede υφάσματα και για τα δύο χρώματα, για να δημιουργήσεις μοντέρνα, στιλάτα looks.

6. Μαύρο

Ο κανόνας που τόνιζε πως δεν ταιριάζουν, έχει σταματήσει να ισχύει εδώ και χρόνια. Αν επιλέξεις την κατάλληλη απόχρωση του καφέ, μπορείς εύκολα να δημιουργήσεις ένα μοντέρνο ή κλασικό σύνολο μαζί με μαύρο.