Θα κάψεις καρδιές με το πιο στιλάτο 2 piece φόρεμα από τα ZARA

Πρέπει να το κάνεις δικό σου!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θα κάψεις καρδιές με το πιο στιλάτο 2 piece φόρεμα από τα ZARA

Μόλις δεις αυτό το 2 piece φόρεμα που βρήκαμε από τα καταστήματα Zara, είναι σίγουρο πως θα κάψεις καρδιές, μιας και αναδεικνύει υπέροχα, όλα τα σημεία του σώματός σου.

Και ποια γυναίκα δε θα ήθελε να έχει στη συλλογή της ένα υπέροχο στενό φόρεμα που να αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της και να την κάνει να δείχνει θελκτική.

To φόρεμα αυτό μπορείς να το συνδυάσεις και αυτό το τσαντάκι που βρήκαμε από τη νέα συλλογή του Zara.

Τα Zara έχουν και πάλι τη λύση, με αυτό το υπέροχο φόρεμα, το οποίο στην ουσία είναι φούστα μπλούζα. Μόλις τα είδαμε τρέξαμε να τα αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο, μιας και με αυτά τα ρούχα θα καταφέρεις να μαγνητίσεις τα βλέμματα.

Η μπλούζα κοστίζει 29,95 ενώ η φούστα 39,95 και μπορείς να τα βρεις στο online store του Zara.

Zara φόρεμα

Sold out στα Zara ένα φλοράλ φόρεμα - Τσακώνονται ποια θα το πάρει

Αν είσαι και εσύ κορίτσι τον λουλουδιών αλλά δεν θες να φορέσεις μίνι, τότε πρέπει να τρέξεις γιατί αυτό το φόρεμα κοντεύει να γίνει sold out στα Zara! Είναι φλοράλ και θα μπορέσεις να το φορέσεις όλες τις ώρες! Τσακώνονται ποια θα το πάρει.

Αν θες να παραμείνεις ενήμερη με όλα τα trends και να λάμψεις χωρίς ιδιαίτερο κόπο, τότε δεν έχεις παρά να εντάξεις αυτό το φόρεμα στην ντουλάπα σου, καθώς αποτελεί "hot" κομμάτι.

Μην το σκέφτεσαι άλλο, καθώς μπορεί στην αρχή να μην σου φανεί τόσο μοντέρνο ας το πούμε, ωστόσο αν προσέξεις θα δεις ότι μπορείς πολύ εύκολα να το συνδυάσεις με πολλά αξεσουάρ, ενώ δεν χρειάζεται και χρονοβόρο styling.

Zara φλοράλ φόρεμα Zara φόρεμα

Κάνε το δικό σου εδώ. Εντωμεταξύ έχεις δει αυτή τη φούστα από τα Zara που θα είσαι λες και βγήκες από τα 90's; Έχει και σκίσιμο για σένα σένα που είσαι πιο τολμηρή.

TAGS