Απίστευτες οι 3 denim φούστες των H&M

Εσύ έχεις μια από αυτές στην ντουλάπα σου ή ακόμη όχι;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απίστευτες οι 3 denim φούστες των H&M

Κορίτσια, σας βρήκα στην κολεξιόν των H&M 3 απίστευτες denim φούστες, τις οποίες πρόκειται να λατρέψετε. Όχι μόνο επειδή είναι φούστες και οι γυναίκες τις θέλουμε σαν τρελές, αλλά γιατί μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας και με όλα σου τα παπούτσια.

Οι τζιν φούστες είναι ένα κομμάτι που δεν φεύγει ποτέ από την μόδα αφού έχει διαχρονική αξία. Είναι πολύ εύκολη στους συνδυασμούς, ενώ ταιριάζει και με όλους τους τύπου σώματος. Ενώ είναι και για καλοκαίρι και για Άνοιξη και για Χειμώνα. Με λίγα λόγια για όλες τις εποχές, αφού φοριέται και το Φθινόπωρο.

Στο διαδικτυακό κατάστημα των H&M λοιπόν θα βρει; 3 απίστευτες φούστες οι οποίες πρέπει να ενταχθούν άμεσα στην γκαρνταρόμπα σας αν δεν έχετε ήδη μια. Αφού όπως είπαμε δεν φεύγει ποτέ από την μόδα.

Denim skirt - 19,99 €

Η πρώτη είναι η απλή κλασική σε τζιν χρώμα η οποία βγαίνει και θα την βρεις σε πολλά διαφορετικά χρώματα και αποχρώσεις.

Φούστες στα H&M

Denim skirt - 19,99 €

Η δεύτερη είναι πιο ελαφριά στο ύφασμα της και βγαίνει και η συγκεκριμένη σε διαφορετικές αποχρώσεις για να διαλέξεις.

H&M μαύρη μίνι φούστα

A-line skirt - 19,99 €

Η τρίτη είναι σε γραμμή Α και επίσης βγαίνει σε πολλά χρώματα.

H&M τζιν φούστα

Μιας και θα βρεθείς στο online store του H&M πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματιά και σε αυτή την τσάντα που βρίσκεται σε έκπτωση!

Πως να φορέσεις την denim φούστα σου

Δεν χρειάζεται να την αναδείξεις μόνο με ψηλοτάκουνα. Μπορείς να τη φορέσεις με sneakers αλλά και slippers για πιο fresh αποτέλεσμα. Αν από την άλλη θες να φορέσεις τα αγαπημένα σου high heels μπορείς να επιλέξεις γόβες ή και πέδιλα κι ένα πουκάμισο της επιλογής σου.

Μπορείς να τη φορέσεις με ένα casual – ethnic look, όπως sneakers, t-shirt, μια ψάθινη τσάντα κι ένα μαντήλι στα μαλλιά, ή εναλλακτικά με ένα τοπ και strappy sandals, για office outfit.

Ακόμα και αν η φούστα σου έχει σκισίματα, είναι φθαρμένη και ξεβάμματα, μην διστάσεις να την αναδείξεις με κομψή αισθητική. Μπορείς να επιλέξεις ένα lace top ή και ένα πουκάμισο με μαύρα αξεσουάρ. Ιδανική επιλογή είναι οι point toe pumps και η αγαπημένη σου tote.

Επειδή σίγουρα θα πάρεις αυτή τη φούστα μαζί σου στις διακοπές, μπορείς να την ευχαριστηθείς με τους εξής τρόπους. Σαν πρώτη επιλογή έχεις το αέρινο top, τα flat σανδάλια και μια mini bag. Ενώ σαν δεύτερη επιλογή μπορείς να τη συνδυάσεις με ένα navy blue top, εσπαντρίγιες και μια ψάθινη τσάντα.

Την maxi τζιν φούστα από την άλλη δεν είναι απαραίτητο να τη συνδυάσεις με ψηλοτάκουνα. Αν βέβαια θέλεις, μπορείς να επιλέξεις χρωματιστά πέδιλα ή clogs. Σε τοπ προτίμησε μια μαρινιέρα για να είσαι safe και στιλάτη. Σε καθημερινά looks μπορείς να κρατήσεις μια tote, ενώ σε πιο απογευματινές εμφανίσεις επέλεξε ένα μεγάλο clutch

TAGS