H&M - Νέα κολεξιόν: 2 φορέματα στις αποχρώσεις του ροζ που θα γίνουν must

Θα πάθεις πλάκα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
H&M - Νέα κολεξιόν: 2 φορέματα στις αποχρώσεις του ροζ που θα γίνουν must

Θέλεις να έχεις πρώτη όλα τα νέα trends για την Άνοιξη, αλλά και το Καλοκαίρι; Μπορείς να τα βρεις όλα στην νέα κολεξιόν των H&M. Εκεί μάλιστα, θα βρεις και 2 απίστευτα φορέματα που θα γίνουν must φέτος. Είναι και τα δυο επίσης, στις αποχρώσεις του ροζ.

Αν λατρεύεις τα φορέματα πρέπει να τα αποκτήσεις. Είναι σε πολύ προσιτές τιμές, αν κάτσεις να σκεφτείς πως θα έχεις στην ντουλάπα σου ένα ή και δυο φορέματα που θα σου μείνουν για όλη την σεζόν, χωρίς να ξεφτίσουν, ενώ είναι στο πιο hot χρώμα της θερινής περιόδου.

Μπορεί να έχουμε ακόμη απαγόρευση της κυκλοφορίας, ωστόσο μπορούμε να κάνουμε τις αγορές μας μέσω των διαδικτυακών καταστημάτων, τα οποία λειτουργούν κανονικά. Με λίγα μόνο βήματα θα έρθουν έξω από την πόρτα σας.

Για αυτί ξεκινήσει τα ψώνια κάνοντας μια έρευνα αγοράς στα H&M και συγκεκριμένα στην νέα τους κολεξιόν η οποία έχει απίστευτα κομμάτια, ειδικά στην κατηγορία των φορεμάτων για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2020. Σίγουρα θα θέλεις να τα αγοράσεις όλα.

Αυτά είναι τα 2 φορέματα από την νέα κολεξιόν των H&M

Pin-tuck-detail dress - 59,99 €

Πρόκειται για το φόρεμα σε ίσια γραμμή. Έχει μικρό υψηλό λαιμό και μικρό άνοιγμα στην πλάτη του. Επίσης, έχει ελαφρώς φουσκωτά μανίκια. Βγαίνει σε ροζ χρώμα και σε μαύρο.

Μίνι ροζ φόρεμα H&M

Satin dress - 44,99 €

Πρόκειται για το σατέν φόρεμα του οποίου το μήκος φτάνει μέχρι την γάμπα. Ανοίγει και κλείνει με κουμπί στο πίσω μέρος του λαιμού και έχει και φερμουάρ. Εκτός από ροζ, βγαίνει και σε σκούρο πορτοκαλί.

H&M σατέν ροζ φόρεμα

Ωστόσο, το καλοκαίρι έρχεται και δεν πρέπει να λείπει αυτό το αντικείμενο από τα H&M από τη ντουλάπα σου. Θα το φοράς συνέχεια στην παραλία και θα και νιώθεις άνετη αλλά και μοντέρνα με την επιλογή σου αυτή σίγουρα.

TAGS