Χαμός στα Oysho με το φλοράλ ολόσωμο μαγιό με βολάν

Δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαμός στα Oysho με το φλοράλ ολόσωμο μαγιό με βολάν

Κανονικός χαμός έχει γίνει στα Oysho από την πρώτη κιόλας φορά που κυκλοφόρησε αυτό το πανέμορφο ολόσωμο φλοράλ μαγιό με βολάν το οποίο «σπάει» τα ταμεία και θα φορεθεί πολύ φέτος στις παραλίες.

Η καραντίνα τελείωσε και σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουμε να κάνουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές ανενόχλητοι. Για να γίνει ωστόσο αυτό θα πρέπει να έχουμε εφοδιαστεί με τα κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ για να μπορέσουμε να εντυπωσιάσουμε.

Πόσο μάλλον όταν οι εμφανίσεις μας θα γίνονται στην παραλία. Για το λόγο αυτό τα Oysho έχουν την πιο στιλάτη λύση για εσένα στο online store τους. Μιας και θα κάνεις λοιπόν μία βόλτα στο online store πρέπει να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το μαύρο νυχτικό το οποίο βρίσκεται σε μοναδική έκπτωση. Δες το εδώ!

Το συγκεκριμένο μαγιό είναι πολύ ξεχωριστό κυρίως λόγω των βολάν που έχει, ενώ το φλοράλ αποτελεί πάντα μία καλοκαιρινή τάση.

Oysho ολόσωμο φλοράλ

Είναι σίγουρο πως μόλις το δεις θα το λατρέψεις, ενώ κοστίζει 29,90€. Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Το ίδιο μαγιό μπορείς αντί για ολόσωμο να το βρεις και σε μπικίνι στα Oysho

Αν είσαι από τις κοπέλες που δεν είναι φαν του ολόσωμου μαγιό και προτιμάτε τα πιο κλασικά μπικίνι, τότε πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις μια ματιά σε αυτό το πανέμορφο μαγιό που βρήκαμε στο online store του Oysho.

Εμείς μόλις τι είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι χωρίς αμφιβολία ένα μαγιό που θα φορέσεις πολύ φέτος και θα μπορείς με τη μία να κλέψεις όλα τα βλέμματα στην παραλία στις διακοπές σου.

φλοράλ μπικίνι OYSHO

Κοστίζει μόλις 17,99€ και μπορείς αν θέλεις να το κάνεις δικό σου εδώ.

TAGS