Προσφορά σοκ στα Bershka: Τζάκετ με φουσκωτά μανίκια μόνο 14,99 ευρώ

Είναι η τελευταία λέξη της μόδας

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Προσφορά σοκ στα Bershka: Τζάκετ με φουσκωτά μανίκια μόνο 14,99 ευρώ

Μια προσφορά σοκ τρέχει στα καταστήματα Bershka αυτή την περίοδο! Ένα τζάκετ με φουσκωτά μανίκια, που είναι η τελευταία λέξη της μόδας τώρα μόνο 14,99 ευρώ!

-50% στην αρχική του τιμή δέχτηκε αυτό το συγκεκριμένο χακί τζάκετ αφού αρχικά κόστιζε 29,99€ και τώρα μπορεί κάποιος να το βρει στο επίσημο site των καταστημάτων Bershka στην εκπληκτική τιμή των 14,99€. Είναι τόσο λεπτό όσο πρέπει για να μπορείς να το φοράς και τώρα που ο καιρός είναι ακόμα λίγο παγωμένος αλλά και τα βράδια της Άνοιξης ή του Καλοκαιριού που θα κάνει λίγο περισσότερο ψύχρα.

Συνδυάζεται υπέροχα με τζιν παντελόνι, ένα απλό t-shirt κι ένα backpack στους ώμους - σου βρήκαμε τα καλύτερα 4 που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή στα Zara, δες τα εδώ - από πάνω αλλά αν κάνεις πιο loose εμφανίσεις το βράδυ μπορείς να το φορέσεις και με ένα μαύρο κολλητό φόρεμα, γόβες και αξεσουάρ. Σίγουρα δεν θα περάσεις απαρατήρητη.

Τζάκετ με φουσκωτά μανίκια

  • JOIN LIFE
  • ΑΝΑΦ. 1160/019/505
  • Το μοντέλο φοράει το μέγεθος: M-L | Ύψος μοντέλου: 5.77 ft / 176 cm

Bershka τζάκετ προσφορά

Βαμβακερό τζάκετ με φουσκωτά μακριά μανίκια. Δύο τσέπες στο στήθος και κούμπωμα μπροστά με φερμουάρ. Με ανασηκωμένο γιακά και ρυθμιζόμενες μανσέτες.

JOIN LIFE Care for fiber: τουλάχιστον 50% οργανικό βαμβάκι. Το οργανικό βαμβάκι καλλιεργείται με πρακτικές που μας βοηθούν στην προστασία της βιοποικιλότητας, όπως η εναλλασσόμενη καλλιέργεια ή η χρήση φυσικών λιπασμάτων

TAGS