Σοφία Μουτίδου: Η παρουσιάστρια του The Booth μίλησε για τα κιλά της - Έτσι τα "ξεφορτώθηκε"

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοφία Μουτίδου: Η παρουσιάστρια του The Booth μίλησε για τα κιλά της - Έτσι τα

Για τα κιλά της θέλησε να μιλήσει η Σοφία Μουτίδου, μέσα από ένα βίντεο στο κανάλι της στο Youtube. Η παρουσιάστρια του The Booth, αποκάλυψε πως κατάφερε να ξεφορτωθεί από πάνω της τα περιττά κιλά.

Η ηθοποιός λοιπόν, δημοσίευσε ένα βίντεο με τίτλο «Πώς ξεφορτώθηκα κάποια κιλά» και έκανε γνωστό πως κατάφερε να χάσει το βάρος που την ταλαιπωρούσε.

Η Σοφία Μουτίδου θέλησε να μιλήσει ανοιχτά για το συγκεκριμένο θέμα, με αφορμή τα μηνύματα που δεχόταν από τις διαδικτυακές της φίλες που την ρωτούσαν.

«Δεν ζυγίζομαι. Δεν ζυγίστηκα ποτέ όταν ξεκίνησα ούτε στην πορεία, ούτε σε κάθε εβδομάδα, ούτε τώρα στη φάση αυτή που είμαι και ούτε και όταν θα τελειώσω. Δεν θα ζυγιστώ ποτέ γιατί δεν μου έκανε ποτέ καλό το ζύγισμα», είπε μεταξύ άλλων. Δείτε ωστόσο ποια κορυφαία ηθοποιό είπε... άσχημη στον αέρα του OPEN.

«Λύγισε» η Σοφία Μουτίδου - Με δάκρυα στα μάτια η παρουσιάστρια του The Booth

Καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» στο OPEN, βρέθηκε σήμερα 20/9 το μεσημέρι η παρουσιάστρια του The Booth, Σοφία Μουτίδου. Μάλιστα, η ίδια «λύγισε» όταν παρακολουθούσε ένα βίντεο που της ετοίμασαν για την ζωή της. Μιλούσε με δάκρυα στα μάτια.

Συγκεκριμένα, με το που υποδέχτηκαν στο πλατό την Σοφία, πρόβαλλαν στον αέρα ένα αφιερωματικό βίντεο με όλα όσα έχει κάνει με κόπο μέχρι σήμερα η ίδια, αλλά και με την κόρη της, την οποία λατρεύει.

Με τα λόγια της δημοσιογράφου, αλλά και με τα όσα έχει ζήσει, η Σοφία Μουτίδου συγκινήθηκε με αποτέλεσμα να βάλει τα κλάματα.

Ενώ, λίγα λεπτά αργότερα, έκλαψε ξανά όταν αναφέρθηκε στους γονείς της, και συγκεκριμένα στον πατέρα της. Δείτε τα νέα της "πυρά" στον Ρώμα για το Καφέ της Χαράς.