Αδιανόητο! Απελπισμένος πατέρας σκότωσε την κόρη του για να την γλιτώσει από την ασθένειά της...

Αδιανόητο! Απελπισμένος πατέρας σκότωσε την κόρη του για να την γλιτώσει από την ασθένειά της...

Τέλος στα βάσανα της ψυχολογικά άρρωστης έφηβης κόρης του έδωσε ένας πατέρας στην Αγγλία. Βλέποντάς την 19χρονη Ολίβια να υποφέρει από τα προβλήματα που αντιμετώπιζε, ο Ρίτσαρντ Κρέι την στραγγάλισε.

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι "πάγωσε" αλλά ήξερε τι έκανε όταν έστησε καρτέρι για να κάνει το ίδιο και στην σύντροφό του και μητέρα της Ολίβια. Αυτή όμως κατάφερε να του ξεφύγει και πήγε στο αστυνομικό τμήμα, όπου ο Κρέι την ακολούθησε και ομολόγησε. Διαβάστε παρακάτω...

Ο 64χρονος αρνήθηκε την κατηγορία της δολοφονίας αλλά δέχτηκε αυτή της ανθρωποκτονίας με μειωμένη ευθύνη για την Ολίβια και της απόπειρας ανθρωποκτονίας της συντρόφου του.

Στο δικαστήριο που έγινε την Παρασκευή, ο δικαστής επέτρεψε στον Κρέι να νοσηλευτεί, βάσει του νόμου για την ψυχική υγεία, πριν μεταφερθεί στη φυλακή. Ο εισαγγελέας τόνισε ότι ο 64χρονος κατέβαλε προσπάθειες για να βοηθήσει και να φροντίσει την κόρη του ενώ γιατροί υπογράμμισαν ότι το άγχος της Ολίβια ήταν "έντονο και πάντα χρειαζόταν τον πατέρα της μαζί όποτε ήθελε να βγει έξω".

Δείτε ακόμη: Συλλαλητήριο για την Μακεδονία: "Θα μιλήσει" ο λαός! Έφτασαν οι Κρητικοί στον Πειραιά...(Φωτο&Βίντεο)

Τον περασμένο Μάρτιο είχε αναφέρει σε αυτούς που την φρόντιζαν ότι δεν μπορεί πλέον να αντεπεξέλθει και τον επόμενο μήνα δήλωσε άρρωστος στην δουλειά του λόγω της μεγάλης εξάρτησης που είχε η κόρη του απ' αυτόν. Τον Ιούλιο, καθώς οι τρεις τους επέστρεφαν με το αυτοκίνητο από ψώνια, τους είπε: "Ας τρακάρουμε. Ας σκοτωθούμε όλοι μαζί".

Λίγες μέρες μετά σκότωσε την Ολίβια και στη συνέχεια επιχείρησε να δώσει τέλος και στη ζωή της συντρόφου του, την ώρα που αυτή φώναζε για να δει την κόρη της. Η γυναίκα ξέφυγε και κατέφυγε στην αστυνομία, με τον Κρέι να παραδίνεται, λέγοντας: "Μπορείτε να με συλλάβετε. Εγώ την σκότωσα. Είμαι απλά στα όρια μου. Έχουμε περάσει μήνες και μήνες με τα ψυχολογικά προβλήματα της κόρης μου και της συντρόφου μου και δεν μπορούσα πλέον να τα αντέξω. Είμαι ένοχος. Δεν μπορούσα να την αφήσω να υποφέρει άλλο. Ξέρω ότι ακούγεται σκληρό αλλά δεν μπορούσα να σκεφτώ κάτι άλλο".

Δείτε ακόμη: Ειρήνη Λαγούδη: «Μαύρη τρύπα» στην υπόθεση της 44χρονης! Νέα εξέλιξη με συνέντευξη από τον ιδιωτικό ερευνητή!

Η ποινή που θα του επιβληθεί πρόκειται να ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

(Πηγή: BBC)