Τραγωδία! Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του Αστυνομικός!

Θλίψη στην αστυνομία!

Τραγωδία! Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του Αστυνομικός!

Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης, αφού Αστυνομικός βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του.

Η είδηση έχει προκαλέσει θλίψη στην αστυνομία.

Απαγχονισμένος βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης, από συγγενείς του, μέσα στο σπίτι του στο Αιγάλεω ένας εν ενεργεία αστυνομικός.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, πρόκειται για αυτοκτονία, κάτι που έχει σκορπίσει θλίψη στην Ελληνική Αστυνομία.

Ένας νεκρός και 35 τραυματίες μετά από ανεμοστρόβιλο!

Ένα νεκρό και 35 τραυματίες άφησε πίσω του ο ανεμοστρόβιλος στις ΗΠΑ.

Ανεμοστρόβιλοι ισοπέδωσαν κτίρια και ολόκληρες γειτονιές στο Ντέιτον του Οχάιο, σκοτώνοντας τουλάχιστον έναν άνθρωπο και προκαλώντας τον τραυματισμό δεκάδων άλλων, ενώ οι αρχές χρειάστηκε να στείλουν ακόμη και εκχιονιστικά μηχανήματα στην πληγείσα περιοχή προκειμένου να απομακρύνουν τα συντρίμμια που είχαν καλύψει τους κεντρικούς δρόμους.
undefined
Τουλάχιστον ένας ανεμοστρόβιλος έπληξε το Ντέιτον και άλλοι δύο τα περίχωρα της πόλης, μεταξύ αυτών ένας στην αεροπορική βάση Ράιτ-Πάτερσον, στο ανατολικό τμήμα, μεταδίδουν αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ένας 81χρονος σκοτώθηκε στη Σελίνα, μια μικρή πόλη σε απόσταση 105 χιλιομέτρων βόρεια του Ντέιτον, όταν ανεμοστρόβιλος παρέσυρε ένα όχημα και το έριξε στο σπίτι του, εξήγησε ο δήμαρχος της πόλης Τζέφρι Χέιζελ σε μια συνέντευξη τύπου σήμερα. Άλλοι επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, οι τρεις εξ αυτών σοβαρά.Περισσότεροι από 35 άνθρωποι στην πόλη του Ντέιτον και στα περίχωρά της μεταφέρθηκαν με τραύματα, κυρίως ελαφρά, εξήγησε η Ελίζαμπεθ Λονγκ, μια εκπρόσωπος τύπου των υπηρεσιών υγείας του Κέτερινγκ.

undefined

undefined