Τροχαίο Ζαχαριά: Νέες εικόνες που ανατριχιάζουν από το διαλυμένο αμάξι! (Βίντεο)

Η αυτοψία στο τρακαρισμένο αυτοκίνητο!

Τροχαίο Ζαχαριά: Νέες εικόνες που ανατριχιάζουν από το διαλυμένο αμάξι! (Βίντεο)

Νέες εικόνες που ανατριχιάζουν από το διαλυμένο αμάξι του Αλέξανδρου Ζαχαριά, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο!

Τα στιγμιότυπα από το αυτοκίνητο σοκάρουν και δείχνουν το πόσο σφοδρή ήταν η σύγκρουση!

Αυτοψία στο τρακαρισμένο αυτοκίνητο αλλά και στο σημείο που έχασε την ζωή του σε έναν δρόμο καρμανιόλα στον Άγιο Στέφανο ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς, έκανε ο πραγματογνώμονας της Τροχαίας Κηφισιάς.

Είναι πραγματικά σοκαριστικές οι εικόνες από το μοιραίο αυτοκίνητο με το οποίο έχασε τη ζωή του ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς, γιος του ιδιοκτήτη του γνωστού πολυκαταστήματος παιχνιδιών.

Στον Αγιο Στέφανο, μετέβη ο πραγματογνώμονας της Τροχαίας Κηφισιάς ο οποίος έκανε αυτοψία τόσο στο τρακαρισμένο αυτοκίνητο όσο και στο σημείο που έχασε την ζωή του ο 23χρονος Αλ. Ζαχαριάς.

Τροχαίο Ζαχαριά: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το δυστύχημα! «Αναγκάστηκα να του το πω...»!

Σε αποκλειστικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, οι εικόνες από το διαλυμένο αυτοκίνητο του 23χρονου είναι συγκλονιστικές.

Εξαφανίστηκε ο κινητήρας από τη σφοδρή σύγκρουση

Το μπροστινό μέρος του οχήματος έχει διαλυθεί από την σφοδρή σύγκρουση με το δένδρο που βρίσκεται στο πεζοδρόμιο στην Λεωφόρο Τραπεζούντος.

Το καπό έχει τσαλακωθεί σαν ένα κομμάτι χαρτί, ενώ ο κινητήρας έχει εξαφανιστεί και το παρμπρίζ έχει γίνει θρύψαλα.

Μέσα από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου οι πυροσβέστες με δυσκολία απεγκλώβισαν το σώμα του 23χρονου παλικαριού που όπως όλα δείχνουν η τελευταία του σκέψη ήταν να μη χτυπήσει άλλον άνθρωπο.

Η τροχαία Κηφισιάς θεωρεί ιδιαίτερα σημαντική την μαρτυρία του οδηγού του προπορευόμενου αυτοκινήτου στην Τραπεζούντος ο οποίος επιχείρησε να στρίψει στην οδό Παύλου Μελά, όταν άκουσε τον τρομακτικό ήχο της πρόσκρουσης στο δένδρο.

Τροχαίο Ζαχαριά: Μαρτυρία σοκ! «Είδα ένα μαύρο πράγμα αγκαλιασμένο στο δέντρο»!

Μαρτυρία σοκ βλέπει το φως της δημοσιότητας για το τροχαίο του Αλέξανδρου Ζαχαριά, τον γιο του ιδιοκτήτη της αλυσίδας παιχνιδιών. «Είδα ένα μαύρο πράγμα αγκαλιασμένο στο δέντρο», δήλωσε.

Ο 23χρονος άφησε την τελευταία του πνοή χθες το απόγευμα στον Άγιο Στέφανο όταν επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο αυτοκίνητο, ο οδηγός όμως έστριψε με αποτέλεσμα για να το αποφύγει να κάνει ελιγμό, να χάσει τον έλεγχο και να πέσει πάνω σε δέντρο.

«Άκουσα εκκωφαντικό θόρυβο, βγήκα έξω και είδα ένα μαύρο πράγμα αγκαλιασμένο στο δέντρο. Ήταν το αυτοκίνητο«, σχολίασε στην κάμερα του ΣΚΑΪ η κυρία Κυριακή, η οποία μένει ακριβώς δίπλα στο σημείο του δυστυχήματος.

Ο δρόμος όπου σημειώθηκε η τραγωδία χαρακτηρίζεται από τους κατοίκους ως «καρμανιόλα». «Είναι φοβερά επικίνδυνος. Τρέχουν σαν να είναι ράλι» είπε η γυναίκα.