Αδιανόητο - Τι συμβαίνει με τον κορωνοϊό και τα αντρικά γένια και μουστάκια;

Δεν θα το πιστέψετε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδιανόητο - Τι συμβαίνει με τον κορωνοϊό και τα αντρικά γένια και μουστάκια;

Αδιανόητο περιστατικό βγήκε στο φως μιας και αποκάλυψαν όλη την αλήθεια για το τι συμβαίνει με τον κορωνοϊό και τα αντρικά γένια και μουστάκια. Η ζήτηση για μάσκες έχει εκτοξευτεί, προκαλώντας μεγάλη αγωνία, με τα αγόρια να μην γνωρίζουν πως θα τις φορέσουν ακριβώς.

«Το γεγονός είναι ότι για να τις φορέσουμε σωστά, χρειάζεται κάποια κατάρτιση. Οι περισσότεροι άνθρωποι που φορούν μάσκες, δεν τις βάζουν σωστά», δήλωσε στο Business Insider ο Δρ. Ρόμπερτ Άμλερ, πρώην επικεφαλής ιατρός στο CDC's Agency for Toxic Substances and Disease Registry.

Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), υπάρχει και ένας άλλος λόγος που οι μάσκες μπορεί να μην λειτουργούν σωστά. Και αυτό είναι τα διαφορετικά είδη τριχών στους άντρες.

Η καλύτερη λύση τονίζουν πως είναι το ξύρισμα, ώστε να μπορέσουν να προστατευτούν από όλα τα μικρόβια. Δείτε παρακάτω αναλυτικά πως πρέπει να ξυριστείτε, ώστε να σωθείτε από τον ιό. Πριν λίγο ωστόσο βγήκαν τα αποτελέσματα για το ύποπτο κρούσμα στην Λάρισα. Είναι τελικά φορέας η 68χρονη ή όχι;

κορωνοϊός μούσια

Και αφού είδατε τι συμβαίνει με τα γένια και τα μουστάκια δείτε πως θα φορέσετε σωστά τις μάσκες σας για να προστατευτείτε από τον Κορωνοϊό

Νέες οδηγίες ήρθαν στο φως για τον κορωνοϊό, και τον τρόπο που θα μπορέσουμε να κρατήσουμε τους εαυτούς μας πιο ασφαλής στην Ελλάδα. Δείτε αναλυτικά τι πρέπει να προσέξετε, και πως θα φορέσετε σωστά τις μάσκες σας.

Στη Σύσκεψη που έγινε στην Περιφέρεια, συμμετείχαν εκτός του υπουργού Υγείας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, όπως και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζκώστας, αλλά και οι διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών της Β. Ελλάδας Δημήτρης Τσαλικάκης και Παναγιώτης Μπογιατζίδης, όπου μίλησαν για τα νέα μέτρα που θα πρέπει να λάβει η Ελλάδα.

Ποιοι πρέπει να φοράνε μάσκα

  • Όσοι έχουν συμπτώματα κρυολογήματος και χρειάζεται να επισκεφτούν Νοσοκομεία, ΠΕΔΥ, Κέντρα Υγείας και ΤΟΜΥ.
  • Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό που υποδέχεται ασθενείς με συνάχι ή συμπτώματα γρίπης.

Ποιοι δεν πρέπει να φοράνε μάσκα

Οι υγιείς δεν πρέπει να φορούν μάσκα, τονίζουν οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές.

Ωστόσο όπως έγινε γνωστό από χθες, έχει απολυμανθεί και το Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, από το οποίο πέρασε η γυναίκα που πάσχει από τον θανατηφόρο ιό. Δεν θα πιστέψετε τι έκανε εκεί.