Σοκ στη Θεσσαλονίκη! Έκρηξη σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης

Ένας τραυματίας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ στη Θεσσαλονίκη! Έκρηξη σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης

Σοκ στη Θεσσαλονίκη! Έκρηξη σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης. Το συμβάν σημειώθηκε επί της οδού Ολύμπου λίγο πριν τις 14.00 το μεσημέρι και από το δυνατό κρότο βγήκε όλη η γειτονιά στο δρόμο. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ. ΑΣ.

Συναγερμός σήμανε σήμερα το μεσημέρι στις αρχές ύστερα από έκρηξη που σημειώθηκε σε διαμέρισμα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Το συμβάν σημειώθηκε επί της οδού Ολύμπου λίγο πριν τις 14.00 το μεσημέρι και από το δυνατό κρότο βγήκε όλη η γειτονιά στο δρόμο. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ. ΑΣ. οι οποίοι απέκλεισαν το στενό, η άμεση δράση άλλα και δυνάμεις Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του GRTimes.gr, το αντικείμενο που εξερράγη στο διαμέρισμα τρίτου ορόφου ήταν πιθανότατα φιάλη αερίου ή γκαζάκι.

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, από το συμβάν τραυματίστηκε ελαφρά ένας άνδρας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σημειώνεται, ότι δίπλα στην πολυκατοικία βρίσκεται σούπερ μάρκετ καθώς και άλλα καταστήματα, από τα οποία τη στιγμή της έκρηξης, οι πελάτες βγήκαν από αυτά αναστατωμένοι.

Δυνάμεις της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής παραμένουν στο σημείο, ενώ στις φλόγες τυλίχθηκε και μία μονοκατοικία στην Πατησίων.

Σοκ στη Θεσσαλονίκη εκτός από την έκρηξη και με ηλικιωμένη κάηκε ζωντανή στο σπίτι της

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση που κυκλοφόρησε από τη Θεσσαλονίκη και έχει να κάνει με μία άτυχη ηλικιωμένη, η οποία κάηκε ζωντανή μετά από φωτιά που ξέσπασε μέσα στο διαμέρισμά της κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με την πυροσβεστική να την εντοπίζει νεκρή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που κυκλοφόρησα, το σπίτι της ηλικιωμένης βρίσκεται στην οδό Ιασωνίδου 6 στην περιοχή της Νεάπολης, και ήταν το μόνο από την πολυκατοικία που έπιασε φωτιά.

Όπως ανέφερε το σχετικό ρεπορτάζ , η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμά της από την Πυροσβεστική, κατά πάσα πιθανότητα από τις αναθυμιάσεις, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά που της στοίχισε τη ζωή.