Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κορωνοϊός: Θετικός οδηγός του μετρό!

Συναγερμός στην Αττική!

Κορωνοϊός: Θετικός οδηγός του μετρό!
Ενημέρωση 30.09.2020 14:58
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Συναγερμός έχει σημάνει στο Μετρό καθώς οδηγός βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός έκανε τεστ και διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, όταν τον ενημέρωσαν οι γονείς του πως είναι θετικοί στον ιό, ενώ σήμερα ανέβασε πυρετό και η σύζυγός του.

Άμεσα ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ και τέθηκαν σε ισχύ όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας στο μετρό. Ήδη όσοι συνάδελφοι του οδηγού ήρθαν σε επαφή μαζί του θα κάνουν τεστ, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία της ιχνηλάτησης.

Με τα νέα μέτρα που ετοιμάζει η κυβέρνηση προκειμένου να αντιμετωπίσει το δεύτερο κύμα κορωνοϊού, να είναι προ των πυλών στην Αττική. Θετικός και μαθητής στη Λάρισα!

Κορωνοϊός: Αυτά είναι τα νέα μέτρα που έρχονται στην Αττική

Μεγάλη ανησυχία στην Αττική για την εξάπλωση του κορωνοϊού, καθώς παρά τα αυξανόμενα μέτρα, ο αριθμός των κρουσμάτων καθημερινά αυξάνεται. Την Τρίτη, μόνο στην Αθήνα, ανακοινώθηκαν 240 κρούσματα, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ.

Τα στοιχεία αυτά δείχνουν πως είμαστε κάθε μέρα όλο και πιο κοντά σε νέα μέτρα για την Αττική, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το δεύτερο κύμα κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Open, στη σημερινή τηλεδιάσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με Υπουργούς και λοιμοξιολόγους συζητήθηκαν νέα μέτρα.

Ποια είναι αυτά;

Η καθολική χρήση μάσκας, τόσο σε εσωτερικούς, αλλά και εξωτερικούς χώρους, αλλά και το κλείσιμο πλατειών. Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μέσα στην εβδομάδα.

Την ίδια ώρα εξελίξεις έχουμε και με τις χαμένες μαθητικές ώρες, καθώς η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, διαμήνυσε ότι οι χαμένες ώρες θα καλυφθούν με μαθήματα το Σαββατοκύριακο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νίκη Κεραμέως - Καταλήψεις: Τα Σάββατα θα καλυφθούν οι χαμένες ώρες!

Τεστ κορωνοϊού για τον Γιάννη Αϊβάζη

Share