Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Υπόθεση βιτριόλι: «Η Ιωάννα κοιμάται και ξυπνάει με μια ειδική μάσκα για να της κρατάει το πρόσωπο»

Το ταξίδι στο Παρίσι για την ίασή της

Υπόθεση βιτριόλι: «Η Ιωάννα κοιμάται και ξυπνάει με μια ειδική μάσκα για να της κρατάει το πρόσωπο»
Ενημέρωση 09.02.2021 09:16
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ήταν 20 Μαϊου του 2020, όταν η Ιωάννα δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι, την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της στην περιοχή της Καλλιθέας. Σήμερα, 9 μήνες μετά, ανεβαίνει το δικό της γολγοθά.

Μέχρι στιγμής έχει υποβληθεί σε 8 χειρουργεία για την αποκατάσταση των σοβαρών εγκαυμάτων που φέρει στο πρόσωπο. Ενώ, κυκλοφορεί με μια μάσκα στο πρόσωπο της.

Η Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία βοηθάει την Ιωάννα μιλά στη Σάσα Σταμάτη και την On Time για την κατάσταση της. Να σημειώσουμε πως, βρέθηκε καλεσμένη στα Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη και μίλησε για την κατάσταση της 34χρονης Ιωάννας.

Ακολουθεί η συνέντευξη της Ναθαναήλ για την Ιωάννα

Συναντιέστε με την Ιωάννα; Πώς είναι;

Βεβαίως και τη βλέπω. Είμαστε σε ένα πολύ καλό στάδιο αυτή τη στιγμή και προσεχώς θα κάνουμε ένα ταξίδι στο εξωτερικό για να αξιολογηθεί η κατάστασή της και επιτέλους να ξεκινήσει η ίασή της και να σταματήσουν οι περιορισμοί, που συμβαίνουν παντού λόγω κορωνοϊού.

Που θα πάτε;

Θα πάμε στο Παρίσι κάπου στις αρχές Μαρτίου. Δεν έχει κλείσει ακόμα το ραντεβού, αλλά είμαστε κοντά.

Τι σου λέει η Ιωάννα, πώς είναι;

Είναι αισιόδοξη. Βλέπει φως στην άκρη του τούνελ. Κάνει υπομονή πολλή. Είναι δύσκολο. Είναι με μια μάσκα συνέχεια. Σαν να μη βλέπεις τον εαυτό σου πώς είσαι. Κοιμάται – ξυπνάει με τη μάσκα. Όλη μέρα τη φοράει. Είναι μια πλαστική σκληρή μάσκα για να της κρατάει το πρόσωπο και να σταθεροποιηθούν οι ιστοί. Ζει με τη μάσκα.

Υπόθεση βιτριόλι Ιωάννα

Για την άλλη κοπέλα τι λέει που της έριξε το βιτριόλι;

Είναι πολύ ευτυχές το ότι η Ιωάννα αυτή τη στιγμή έχει βάλει όλο το focus στην ίαση. Δεν αναφέρεται ποτέ σε αυτήν. Δεν έχει καν θυμό. Δεν αναλώνει την ενέργειά της εκεί. Είναι τόσο σοβαρή η κατάστασή της και βλέπει και η ίδια ότι πρέπει να προχωρήσει και δεν αναλώνεται από την άλλη πλευρά, γιατί βλέπει μπροστά της έχει τρελή ανηφόρα. Δεν έχει πάει άλλωστε ακόμα αυτή η υπόθεση στα δικαστήρια.

Βλέπεις η νομοθεσία είναι πολύ ελλιπής εδώ πέρα, δεν θα γίνει κανένα θαύμα. Δεν περιμένουμε να δούμε άσπρη μέρα. Ούτε καν δικαίωση. Αλλά κάποια στιγμή πρέπει, ευαισθητοποιώντας την κοινή γνώμη και δημιουργώντας θόρυβο γύρω από αυτή την κατάσταση, πρέπει κάτι να γίνει.

Ασχολείται με κάτι η Ιωάννα αυτή την περίοδο;

Βεβαίως. Η Ιωάννα κάνει καθημερινά σεμινάρια αυτοβελτίωσης και ήδη έχει μπει σε διαδικασία μέσω ενός προγράμματος για να δει τι θα κάνει στη συνέχεια. Δηλαδή κάνει διαδικτυακά μαθήματα καθημερινά και με τις ώρες.

H 34χρονη Ιωάννα, που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι την περασμένη Άνοιξη, μίλησε στο T-Live και αποκάλυψε πόσο συγκινημένη είναι από την στήριξη και την αγάπη που έχει δεχθεί όλο αυτόν τον καιρό από τον κόσμο.

Η επιχειρηματίας Αννίτα Ναθαναήλ έκανε έκκληση για να συνεισφέρουν οικονομικά στην 34χρονη μέσω μιας ειδικής διαδικτυακής πλατφόρμας του εξωτερικού, που αφορά δωρεές για άτομα που χρειάζονται βοήθεια.

Μάλιστα, έχουν πραγματοποιηθεί 20 δωρεές και η Ιωάννα δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο συγκινημένη από αυτήν την κίνηση.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Υπόθεση βιτριόλι: Κίνηση αλληλεγγύης από τη Μαρία Μενούνος - Το ποσό που δώρισε στην Ιωάννα

Επίθεση με βιτριόλι: Νέες αποκαλύψεις από τον γιατρό τις 34χρονης

Share