Επίθεση με καυστικό υγρό Κυψέλη: Πιστεύουν πως η υπόθεση μοιάζει με της Ιωάννας

Στέλνουν τους ίδιους αστυνομικούς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επίθεση με καυστικό υγρό Κυψέλη: Πιστεύουν πως η υπόθεση μοιάζει με της Ιωάννας

Εξελίξεις σχετικά με την επίθεση με καυστικό υγρό, που έγινε στην 25χρονη έγκυο στην Κυψέλη. Οι Αρχές πιστεύουν ολοένα και περισσότερο πως η υπόθεση μοιάζει με της Ιωάννας. Μάλιστα, στέλνουν τους ίδιους αστυνομικούς, που ερεύνησαν και την επίθεση της Καλλιθέας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί θεωρούν πιθανό να πρόκειται για πράξη αντεκδίκησης, χωρίς να μπορούν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο να βρίσκονται μπροστά σε υπόθεση ερωτικής αντιζηλίας, ακόμα και για μια τυχαία επίθεση άγνωστου μανιακού.

Μάλιστα, θεωρείται από τους αξιωματικούς ότι είναι θέμα χρόνου να βρουν οπτικό υλικό από την περιοχή, που θα οδηγήσει τις επόμενες κινήσεις τους.

Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι είναι μια ουσία που μοιάζει με τη χλωρίνη δεν είναι δηλαδή ένα καυστικό υγρό όπως αυτά που είχαμε στην επίθεση στην Ιωάννα με βιτριόλι.

Επίθεση με βιτριόλι: Εισαγγελική πρόταση για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Μόλις πριν από λίγα λεπτά έγινε γνωστή η πρόταση που έκανε ο Εισαγγελέας για την 36χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου. Συγκεκριμένα, ο κ. Γιώργος Νούλης «έδειξε» το ειδώλιο για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Ο Εισαγγελέας κατέληξε στο συμπέρασμά αυτό, παρά τα όσα είπε στην ομολογία της η κατηγορούμενη, ύστερα από τα αποτελέσματα που έλαβε από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ασφάλειας, τα οποία έδειξαν πως η ποσότητα του υγρού ήταν πολύ μεγάλη.

Μένει να δούμε εάν το δικαστικό συμβούλιο θα παραπέμψει την 36χρονη σε δίκη με την έκδοση του συγκεκριμένου βουλεύματος που πρότεινε ο Εισαγγελέας.

Επίθεση με βιτριόλι εισαγγελέας

«Η καθοδηγούμενη συγγνώμη της είναι μόνο ψεύτικες λέξεις»

Το απόγευμα της Τρίτης, η Ιωάννα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι, μίλησε στο Live News και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να δεχτεί τίποτα από αυτήν που της κατέστρεψε οριστικά την ζωή.

Η Ιωάννα δεν νιώθει τίποτα παρά μόνο εξοργισμένη για την απολογία και την συγγνώμη της 36χρονης, η οποία ευθύνεται για τους 10 εφιαλτικούς μήνες που βιώνει η πρώτη.

Σε δήλωσή της στο Live News, η Ιωάννα είπε: “Η καθοδηγούμενη συγνώμη της είναι μόνο ψεύτικες λέξεις που δεν μπορώ να λάβω υπόψιν. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον αφόρητο πόνο που ένιωσα και τον μεγάλο πανικό που με κατέβαλε.

Ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, τόνισε: «Η Ιωάννα εξοργίστηκε. Πραγματικά. Δηλαδή τι ήταν αυτό; Τι να πούμε τώρα; Αν ήταν μικρή ή μεγάλη η ποσότητα όταν έχουν λιώσει οι τοίχοι στο σημείο; Όταν έχει εγκαύματα στο 98% του σώματός της;».