Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Θεσσαλονίκη: Εκκενώθηκε το Δικαστικό Μέγαρo

Προηγήθηκε τηλέφωνο για βόμβα

Θεσσαλονίκη: Εκκενώθηκε το Δικαστικό Μέγαρo
Ενημέρωση 15.06.2021 10:01
Από Youweekly Team

Αποφασίστηκε προληπτικά η εκκένωση των δικαστηρίων στη Θεσσαλονίκη και στο σημείο έχουν φτάσει αστυνομικοί του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών που ερευνούν τους χώρους με ειδικά εκπαιδευμένο σκυλί, ενώ έχει κλείσει και η οδός 26ης Οκτωβρίου, ύστερα από τηλεφώνημα αγνώστου στην Άμεση Δράση, ο οποίος προειδοποιούσε για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού εντός του κτιρίου.

Τηλεφώνημα για βόμβα στο τρένο που εκτελεί το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη

βόμβα λαμία

Λίγο πριν το περιστατικό αυτό, βέβαια, κακόγουστη φάρσα κινητοποίησε τις Αρχές και ταλαιπώρησε εκατοντάδες επιβάτες της αμαξοστοιχίας «58» που εκτελεί το δρομολόγιο Αθήνα – Λιανοκλάδι – Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η αμαξοστοιχία ήταν να ξεκινήσει από την Αθήνα στις 18:22’ ωστόσο ένα τηλεφώνημα για βόμβα, το καθήλωσε στο Σταθμό για τον απαραίτητο έλεγχο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ερευνήθηκαν όλα τα βαγόνια και με ειδικό σκύλο, ωστόσο δεν βρέθηκε τίποτα καθώς επρόκειτο για φάρσα.

Το συγκεκριμένο τρένο έφτανε στο Λιανοκλάδι στις 20:17’, ωστόσο όπως ενημερώθηκαν οι δεκάδες επιβάτες που ταξιδεύουν για Θεσσαλονίκη η καθυστέρηση φτάνει τη 1 ώρα και 15 λεπτά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Δήμητρα» της Λέσβου: Τι ζητά η οικογένεια μετά την ταυτοποίηση του πτώματος

Πανελλαδικές 2021: Νεοελληνική Γλώσσα για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ

Share