Αγρίνιο: Σε ηλικία 13 ετών βιάστηκε από τον ιερέα η 20χρονη - «Κατασκευασμένες οι καταγγελίες», λέει

Σοκάρουν οι φωτογραφίες που βρήκαν οι Αρχές στο laptop του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγρίνιο: Σε ηλικία 13 ετών βιάστηκε από τον ιερέα η 20χρονη - «Κατασκευασμένες οι καταγγελίες», λέει

Σοκαρισμένο είναι το Αγρίνιο από τις καταγγελίες σε βάρος ιερέα ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και παιδική πορνογραφία. Την καταγγελία έκαναν δύο αδερφές ηλικίας, σήμερα 20 και 27 ετών.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο 49χρονος είχε προβεί σε σεξουαλική πράξη με την 20χρονη, όταν εκείνη ήταν 13 ετών, ενώ η αδερφή της ανέφερε ότι και εκείνη είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από τον ίδιο.

Ο δικηγόρος του ιερέα, ο οποίος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα, κάνει λόγο για «κατασκευασμένη υπόθεση και δικογραφία».

Μετά την καταγγελία ωστόσο, οι αρχές προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι του ιερέα και εντόπισαν στο laptop γυμνές φωτογραφίες του ίδιου και των δύο κοριτσιών όταν εκείνες ήταν ακόμη μικρές.

ε βάση τα όσα έγιναν γνωστά τις τελευταίες ημέρες οι δυο κοπέλες αποφάσισαν να καταγγείλουν τα όσα βίωσαν στα χέρια του την ώρα της εξομολόγησης. Ο ιερέας φέρεται να προσέγγισε σε πρώτη φάση την μητέρα των δυο κοριτσιών, η οποία του είχε τυφλή εμπιστοσύνη καθώς γνωρίζονταν πολλά χρόνια.

Ο εφιάλτης για την μια από τις δυο ξεκίνησε όταν τελείωσε το δημοτικό. Όταν μαζί με την μητέρα της επισκέπτονταν καθημερινά το σπίτι του, προκειμένου εκείνη να παρηγορηθεί από τα λόγια του. Την είχε πείσει πως της είχαν κάνει μάγια και πως μόνο εκείνος μπορεί να την σώσει. Η γυναίκα τον εμπιστεύονταν σε τέτοιο σημείο, που έκρινε πως ο συγκεκριμένος έπρεπε να αναλάβει να καθοδηγήσει και την κόρη της με αποτέλεσμα να πιέσει την 12χρονη τότε να του εξομολογηθεί.

Βιασμός Άγιος Παντελεήμονας ποινική δίωξη

Σοκ και με τον βιασμό εγκυμονούσας στον Άγιο Παντελεήμονα

Σοκαρισμένο είναι το Πανελλήνιο με το βιασμό της 25χρονης εγκυμονούσας με - όπως φέρεται - νοητική στέρηση. Η ΕΛ.ΑΣ. έχει περάσει χειροπέδες σε τρεις άνδρες πακιστανικής καταγωγής ηλικίας 19, 21 και 27 ετών. Ενώ, ακόμη ψάχνουν τον τέταρτο δράστη.

Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς η γυναίκα, η οποία βρίσκεται στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της, όλα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης στην Ομόνοια. Η 25χρονη βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να επισκεφτεί ένα μαγαζί για να επισκευάσει βλάβη στο κινητό της τηλέφωνο. Τότε την προσέγγισε ένας νεαρός Αφγανός και τη βίασε σε απόμερο σημείο. Εκείνος αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή, παρατώντας την άτυχη κοπέλα σε άθλια κατάσταση. Έκτοτε ο δράστης αναζητείται.

Σοκαρισμένη ζήτησε βοήθεια από τρεις Πακιστανούς οι οποίοι την έπεισαν να τους ακολουθήσει για να τη βοηθήσουν. Μάλιστα, μπήκαν μαζί της σε ταξί με προορισμό τον Άγιο Παντελεήμονα. Την οδήγησαν σε ένα υπόγειο διαμέρισμα και την βίασαν ομαδικά.

Σύμφωνα με το Mega, όταν η 25χρονη κατάφερε να δραπετεύσει, πήγε στο Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα και κατήγγειλε το συμβάν, με αποτέλεσμα λίγες ώρες αργότερα να πέσουν στα χέρια της Αστυνομίας τρεις από τους τέσσερις βιαστές. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ όπως προαναφέρθηκε εξακολουθεί να αναζητείται ο νεαρός Αφγανός.