Μετανιωμένος δηλώνει μέσα από τις φυλακές ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

«Με ενδιαφέρει το συμφέρον του παιδιού μου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μετανιωμένος δηλώνει μέσα από τις φυλακές ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Το πανελλήνιο είχε συγκλονίσει η στυγερή δολοφονία με θύμα την Κάρολαϊν Κράουτς καθώς δολοφονήθηκε από τα χέρια του συζύγου της. Μάλιστα, οι δυο τους είχαν αποκτήσει μια κόρη, την μικρή Λυδία. Το πρωί της Πέμπτης 7/10, βγήκε η οριστική απόφαση για την επιμέλεια του παιδιού τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, οι δύο πλευρές συμφώνησαν το κοριτσάκι να παραμένει με τη γιαγιά Σούζαν και τον παππού Ντέιβιντ, εν αναμονή της οριστικής απόφασης για την επιμέλειά της τους επόμενους μήνες, ενώ θα παρακολουθείται και από παιδοψυχολόγους.

Από την άλλη ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μίλησε -μέσω του συνηγόρου του- στο MEGA, τονίζοντας πως «είμαι μετανιωμένος για την πράξη μου. Δε θέλω να γίνεται καμία δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια της Λυδίας. Με ενδιαφέρει το συμφέρον του παιδιού μου και η σωστή διαπαιδαγώγησή του».

Οι δηλώσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Γλυκά Νερά: Στο φως τα βίντεο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου - Ξέγνοιαστες στιγμές με την Κάρολαϊν

Στη δημοσιότητα έχουν βγει τρία από τα βίντεο που είχε στο κινητό του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Σε ένα από αυτά μάλιστα, βλέπουμε την Κάρολαϊν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Όταν τραβήχτηκε ήταν βράδυ, έναν μήνα πριν την συζυγοκτονία. Ο 33χρονος πιλότος βιντεοσκοπούσε την Καρολάιν ενώ έπαιζαν χαρτιά.

Το κορίτσι τότε χαμογελούσε και τίποτα δεν προμήνυε ότι θα δολοφονηθεί από τα χέρια του άνδρα της και πατέρα του παιδιού της. Μάλιστα, ακούγεται να λέει τη λέξη «Αγάπη μου», στον άνθρωπο που μέρες αργότερα της αφαίρεσε τη ζωή.

Στο δεύτερο βίντεο φαίνεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στον χώρο εργασίας του σε γραφείο. Το τρίτο βίντεο το έχει τραβήξει ο 33χρονος καθ΄ομολογίαν συζυγοκτόνος κατά τη διάρκεια πτήσης πάνω από την Αττική. Ακούγεται να μιλάει με έναν άνδρα που βρίσκεται μαζί του στο ελικόπτερο.