Επίθεση με βιτριόλι: «Μην επηρεαστείτε από τον Τύπο» - Η δήλωση του Σάκη Κεχαγιόγλου για την Έφη Κακαράντζουλα

«Τι θα μπορούσε να κάνει; Να βοηθήσει οικονομικά για την αποκατάσταση της υγείας της Ιωάννας;»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Επίθεση με βιτριόλι: «Μην επηρεαστείτε από τον Τύπο» - Η δήλωση του Σάκη Κεχαγιόγλου για την Έφη Κακαράντζουλα

Στο δικαστήριο βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο δικηγόρος υπεράσπισης της Έφης Κακαράντζουλα προκειμένου να αγορεύσει. Μεταξύ άλλων ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Αν και πολλές φορές ζήτησε συγγνώμη για την πράξη της, η εντολέας μου ακόμη και σήμερα χαρακτηρίζεται “αμετανόητη”. Μην επηρεαστείτε από τον Τύπο».

«Τι θα μπορούσε να κάνει; Να βοηθήσει οικονομικά για την αποκατάσταση της υγείας της Ιωάννας; Προέρχεται, όμως, από φτωχή οικογένεια, που δεν διαθέτει χρήματα. Η ίδια ζούσε μόνο με τον μισθό της», υποστήριξε ο κ. Κεχαγιόγλου

Με την έναρξη της αγόρευσής του, ο κ. Κεχαγιόγλου ανέφερε πως «υπερασπιζόμαστε ανθρώπους και όχι αδικήματα», φράση που προκάλεσε την αντίδραση της Ιωάννας.

Ο συνήγορος ζήτησε να τον σεβαστούν όλοι, σημειώνοντας: «Δεν ξεκινάμε καλά. Δεν ανέχομαι bullying από κανέναν. Σέβομαι το θύμα, να σεβαστούν όλοι εδώ μέσα τον ρόλο μου ως δικηγόρου υπεράσπισης».

Δίκη βιτριόλι: Ένταση ανάμεσα στον Απόστολο Λύτρα και τον Σάκη Κεχαγιόγλου

Μετά την αναμέτρηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου με την Έφη Κακαράντζουλα μέσα στο δικαστήριο, το αρνητικό κλίμα ήρθε να συμπληρώσει μία φραστική διαμάχη ανάμεσα στον Απόστολο Λύτρα και τον Σάκη Κεχαγιόγλου, τους δύο συνηγόρους.

Σύμφωνα με την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, ο Απόστολος Λύτρας κάποια στιγμή είπε στον Σάκη Κεχαγιόγλου: «Σταματήστε το show».

Η ένταση ανάμεσα στους δύο δικηγόρους έγινε σε νομικό επίπεδο, με αφορμή τους δύο μάρτυρες που είχε ζητήσει η πολιτική αγωγή. Το δικαστήριο απέρριψε το συγκεκριμένο αίτημα και ο πρόεδρος του δικαστηρίου επέβαλε την τάξη ανάμεσα στους δύο συνηγόρους.

Η ένταση ανάμεσα στον Απόστολο Λύτρα και τον Σάκη Κεχαγιόγλου έγινε λίγο πριν κάνει την απολογία της η κατηγορούμενη.