Δολοφονία Ανδραβίδα: Συγγενής του δράστη απείλησε τον γιο που σώθηκε

Τι αποκάλυψε η συνήγορος της οικογένειας

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Δολοφονία Ανδραβίδα: Συγγενής του δράστη απείλησε τον γιο που σώθηκε

Το πρωί της Πέμπτης, 10/3 στην εκπομπή «Super Κατερίνα», μίλησε η Γιάννα Παναγοπούλου, η συνήγορος της οικογένειας στην Ανδραβίδα που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του 60χρονου γείτονά τους, που τους ενοικίαζε το σπίτι. Ο μοναδικός που επέζησε από την οικογένεια ήταν ο 12χρονος γιος ο οποίος γλύτωσε γιατί δεν ήταν στο σπίτι εκείνη τη χρονική στιγμή.

Το έγκλημα σόκαρε το πανελλήνιο με την αγριότητα των πράξεων του δράστη, ο οποίος μετά την ομολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος ομόφωνα από ανακριτή και εισαγγελέα. Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, η οποία κράτησε κοντά στις 4,5 ώρες παραδέχτηκε ότι δολοφόνησε το ζευγάρι, ωστόσο επιμένει πως δεν θυμάται τι συνέβη ή να σκότωσε τα παιδιά.

Τι αποκάλυψε η συνήγορος της οικογένειας στην Ανδραβίδα στον αέρα της εκπομπής

Η Γιάννα Παναγοπούλου αποκάλυψε μάλιστα στον αέρα της εκπομπής, ότι συγγενής του δράστη μετά το τετραπλό φονικό απείλησε το 11χρονο αγόρι που σώθηκε. «Είναι προσπάθεια για να επιδεινωθεί η ψυχική υγεία του παιδιού και να επιβαρυνθεί ο ανήλικος» δήλωσε η δικηγόρος.

«Έχουμε ευθύνη για τον αδίστακτο που έπνιξε τα δύο παιδιά...»

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε το πρωί της Δευτέρας (7/3) η δικηγόρος της οικογένειας που δολοφονήθηκε από τον άνδρα στην Ανδραβίδα, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τάση της ελληνικής κοινωνίας να σιωπά, όταν βλέπει μία άσχημη συμπεριφορά.

«Η ελληνική οικογένεια κωφεύει. Λέμε δεν είναι η δική μου οικογένεια, ας μη το καταγγείλουμε. Χρειαζόμαστε κοινωνική ευαισθησία, πως οι θεσμοί πρέπει να αρχίσουν να δουλεύουν ουσιαστικά.

Θα πρέπει να έχουμε όλοι να ανασκουμπωθούμε. Όλοι έχουμε ευθύνη για τον αδίστακτο που έπνιξε τα δύο μικρά παιδιά και σκότωσε τους γονείς τους. Λένε όταν καίγεται το σπίτι του διπλανού ενδεχομένως κάποια στιγμή να καεί και το δικό σου», είπε χαρακτηριστικά η κα Παναγοπούλου, ενώ στη συνέχεια συνεχάρη την ελληνική αστυνομία για την επιχείρηση σύλληψης του δράστη.