Τραγωδία Πάτρα: Οι καβγάδες και οι βαριές κουβέντες για τα παιδιά

Το αποκάλυψαν στο Καλύτερα δε γίνεται

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: Οι καβγάδες και οι βαριές κουβέντες για τα παιδιά

Ραγδαίες και άκρως αποκαλυπτικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα με τους ειδικούς να κάνουν λόγο πως η λύση του μυστήριο που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο είναι πολύ κοντά, την ίδια ώρα που όλοι επικεντρώνονται στη συμπεριφορά της μητέρας.

Στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται το μεσημέρι του Σαββάτου 19/ 3 μίλησε ο Γιώργος Αναστασόπουλος, δημοσιογράφος της εφημερίδας Πελοπόννησος, ο οποίος έκανε μια νέα αποκάλυψη αναφορικά με τη σχέση του ζευγαριού.

Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Αναστασόπουλου για την Πάτρα

«Όσον αφορά στα αμιγώς προσωπικά τους δεν μας πέφτει λόγος, όμως φαίνεται πως και στο θέμα που ταλανίζει όλη την κοινωνία, σύμφωνα με τη δική μου πληροφόρηση, μάλλον ο ένας βρίσκεται στην Αλάσκα και η άλλη στη «γη του πυρός» διότι πρόσφατα σε ένα θεσμικό, ας το πούμε, μέρος είχαμε βαριές κουβέντες, από τη μια προς την άλλη πλευρά, οι οποίες δεν έμειναν αναπάντητες. Τσακώθηκαν για το θέμα του θανάτου των τριών παιδιών.


Κάτι νομίζει η μια πλευρά, κάτι αντικρούει η άλλη. Η ουσία πάντως είναι πως αυτός ο καβγάς κάνει εντύπωση. Ειπώθηκαν βαριές κουβέντες ανάμεσα στο ζευγάρι», είπε μεταξύ άλλων.

Η 9χρονη έμεινε έναν μήνα στην εντατική επειδή κατάπιε ένα... - Σοκαριστικές αποκαλύψεις

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έκανε σήμερα η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA. Η δημοσιογράφος Άρια Καλύβα είπε ότι η 9χρονη έμεινε έναν μήνα στην εντατική επειδή σε ηλικία ενός έτους κατάπιε ένα τασάκι γόπες.

Συγγενικό πρόσωπο του ζευγαριού επιχείρησε να διαψεύσει την συγκεκριμένη είδηση, αλλά η δημοσιογράφος ξεκαθάρισε ότι...διαβάστε εδώ την συνέχεια.