Τραγωδία Πάτρα: «Στο τέλος θα κριθούμε όλοι για...» - Η απάντηση του Γρηγόρη Λέων στον Απόστολο Λύτρα

«Εμείς δεν χαιρόμαστε στην αναμπουμπούλα και την ασάφεια»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: «Στο τέλος θα κριθούμε όλοι για...» - Η απάντηση του Γρηγόρη Λέων στον Απόστολο Λύτρα

Στο Πρωινό του Αντι1 μίλησε την Παρασκευή 25/3, ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, ο οποίος έχει ασχοληθεί εκτενώς με την υπόθεση της Πάτρας το τελευταίο διάστημα καθώς θέλει να να ρίξει φως στην υπόθεση. Παράλληλα, απάντησε στα όσα είπε ο δικηγόρος της μητέρας των τριών κοριτσιών, Απόστολος Λύτρας στον στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ο Γρηγόρης Λέων απαντά στον Απόστολο Λύτρα

«Δε νομίζω ότι χρειάζονται σχόλια, καταλαβαίνω ότι υπάρχει ένας δικηγόρος ο οποίος εκφράζει τη δικιά του αγωνία και μέσα σε αυτά τα πλαίσια λέει υπερβολές. Όλοι κρινόμαστε, όλοι γνωριζόμαστε και στο τέλος θα κριθούμε όλοι γι’ αυτή την υπόθεση. Η διαφορά των γιατρών, των επιστημόνων, από σχολιαστές ή έναν δικηγόρο είναι ότι εμείς μιλάμε δημόσια όταν δίνονται επιστημονικά δεδομένα.

Εμείς δεν χαιρόμαστε στην αναμπουμπούλα και την ασάφεια. Εμείς τοποθετούμαστε δημόσια και επιστημονικά, όπως ο κώδικας δεοντολογίας ορίζει πάνω σε ευρήματα και δεδομένα τα οποία δίνονται επίσημα. Υπάρχουν πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται και πράγματα που λέγονται και δεν γίνονται» είπε κλείνοντας ο Γρηγόρης Λέων.

«Θέλω να πιστεύω ότι μέσα στην εβδομάδα θα...» - "Καταπέλτης" ο Κατερινόπουλος

Πλησιάζει η ώρα που οι ένοχοι θα βρεθούν μπροστά στη δικαιοσύνη σύμφωνα με τους αρμόδιους. που ασχολούνται εκτενώς με την υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο, αυτή του θανάτου των παιδιών στην Πάτρα, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως θα έχουμε συλλήψεις μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Ένας από αυτούς που έχουν αυτή την άποψη, είναι και ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος υποστηρίζει επαναλαμβάνει πως η όλη υπόθεση κρύβει ένα μεγάλο και σκοτεινό έγκλημα. Είναι πεπεισμένος ότι θα γίνουν συλλήψεις και ότι τα πάντα θα τελειώσουν μέσα στις επόμενες μέρες.

Όπως είπε ο κύριος Κατερινόπουλος, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Star: «Θέλω να πιστεύω ότι μέσα στην εβδομάδα που έρχεται, μέχρι την Τετάρτη θα έχουν τελειώσει όλα. Θα έχουμε και συλλήψεις».

Συμπλήρωσε πως: «Είναι το έγκλημα του αιώνα, που έχει συνταράξει την ελληνική κοινωνία και όχι μόνο και θα είναι απίθανο να μην είναι εγκληματικές ενέργειες οι θάνατοι των τριών κοριτσιών».