Πάτρα: Τα retweet της Πισπιρίγκου στη Μενεγάκη που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Έπαιρνε μέρος σε διαγωνισμούς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Τα retweet της Πισπιρίγκου στη Μενεγάκη που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Στην πρωινή εκπομπή του ANT1, το Πρωινό, προέκυψε μία νέα ανακάλυψη για την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία μίλησε ανοιχτά για την 4η εγκυμοσύνη της. Πως εμπλέκεται σε αυτήν και η Ελένη Μενεγάκη;

Τα retweet της Ρούλας Πισπιρίγκου στους διαγωνισμούς της Ελένης Μενεγάκη

Όπως έχει αναφερθεί, η 33χρονη διατηρούσε δύο λογαριασμούς στο Instagram, αλλά πέρα από αυτά τα προφίλ διέθετε λογαριασμό και στο Facebook και στο Twitter. Στο Twitter της, λοιπόν, βρέθηκαν αναρτήσεις της με τους οποίους δήλωνε την συμμετοχή της στους διαγωνισμούς που πραγματοποιούσε η Ελένη Μενεγάκη εκεί. Σε ένα από τα retweet της, μάλιστα, η Ρούλα είχε σχολιάσει: «Πόση μοναξιά…»!

Η Φαίη Σορδά στο άκουσμα αυτού του γεγονότος πάγωσε και είπε αμέσως: «Φοβάμαι να την ακολουθήσω για να δω τι έχει στείλει σε εμένα… Δεν θέλω να την ακολουθήσω… Στο twitter, που είχα έναν από τους μεγαλύτερους λογαριασμούς, μου έμαθα ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν από τις πρώτες που με ακολούθησε… δεν το κάνω, αυτοί οι άνθρωποι ζούσαν μέσα από τα social…»!

«Δεν είναι τόσο έξυπνη...» - "Κόλαφος" η συμμαθήτρια της Ρούλας Πισπιρίγκου

Την Τετάρτη 13/4, στον αέρα της ίδιας εκπομπής μίλησε μία από τις συμμαθήτριες της Ρούλας Πισπιρίγκου και εξέφρασε την άποψή της για όσα συμβαίνουν στην τραγωδία της Πάτρας.

Η ίδια ανέφερε πως δεν θεωρεί ότι μία τέτοια κίνηση, η δολοφονία του παιδιού της δηλαδή, είναι κάτι που θα μπορούσε να κάνει μόνη της, καθώς δεν είναι τόσο έξυπνη. Επίσημανε, επίσης, πως σίγουρα υπάρχει κάποιος ή κάποιοι συνεργοί, που είναι ακόμη ελεύθεροι. Την ίδια στιγμή η συνέντευξη της Ρούλας, μέσα από την φυλακή, για τα συναισθήματά της 3 χρόνια μετά τον χαμό της Μαλένας, έχει βγει στη δημοσιότητα.

«Με το ένα παλικάρι πήγαιναν για αρραβώνα, γάμους και τα συναφή, αλλά απλά δεν έκατσε η φάση. Αυτός ήταν στα καράβια, δεν είχε στο μυαλό του να κάνει γάμο, απλά αυτή ήθελε, ας πούμε με κάποιο τρόπο να είναι μαζί. Ήθελε να τον παντρευτεί. Μπορεί να είναι έγκυος και ότι “κάτσε μαζί μου γιατί είμαι έγκυος”. Το είχε πει και στον φίλο μου αυτό.

Ήταν περίοδος Χριστουγέννων και είχα πετύχει τη Ρούλα, τον Μάνο και μια φίλη τους να κάθονται για καφέ. Είχα πάει και την είχα πλησιάσει κιόλας, δεν ήταν η Τζωρτζίνα μαζί τους. Και της λέω “πώς είσαι;”, “καλά” μου λέει. Της λέω “είσαι καλά;”. Φάνηκε ότι “ωχ με είδανε”, αυτό. Πώς γίνεται να μην κλαίει και να μην στεναχωριέται κανένας, από όλη την οικογένεια, κανένας όμως. Ένα δάκρυ δεν μπορούσε να ρίξει κάποιος;

Από τα συναισθήματα που βγάζουνε προς τα έξω, ναι, πιστεύω ότι δεν ήταν μόνη της. Δεν είναι τόσο έξυπνη για να κάνει τέτοιο έγκλημα. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Και ο ίδιος ο Μάνος, πες ότι όντως αυτός δεν φταίει σε κάτι, δεν αναρωτιέσαι ρε φίλε τι έπαθαν τα παιδιά σου;

Τρέμω ότι υπάρχουν τόσα πολλά άτομα τα οποία είναι μπλεγμένα σε αυτή την υπόθεση και κυκλοφορούν ελεύθερα και είναι γύρω μας και γύρω στα παιδιά μας. Δεν ξέρω πραγματικά. Συζητιέται γενικά στην Πάτρα ότι τον κρατάει για κάποιον λόγο. Ότι κάτι έχει γίνει και τον κρατάει. Τώρα αυτό είναι η σπιτονοικοκυρά, είναι κάτι άλλο, δεν ξέρω», δήλωσε η συμμαθήτρια της 33χρονης.