Πάτρα: «Τον ρώτησα για αυτό το θέμα» - Φίλος του Μάνου ''σπάει'' τη σιωπή του για το video clip που κυκλοφόρησε

«Αυτό το κομμάτι το πήρε...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πάτρα: «Τον ρώτησα για αυτό το θέμα» - Φίλος του Μάνου ''σπάει'' τη σιωπή του για το video clip που κυκλοφόρησε

Σάλος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού του Μάνου Δασκαλάκη, το οποίο έχει συγκεντρώσει πολλά και αρνητικά σχόλια στο youtube. To γεγονός της καλλιτεχνικής πορεία του πατέρα, που έχει χάσει και τις 3 κόρες του δεν αφορά κανέναν, ωστόσο η στιγμή της δημοσίευσης ήτα κάπως άστοχη.

Μετά τις αντιδράσεις λοιπόν, συνεργάτης και φίλος του Μάνου μίλησε στο mega καλημέρα την Πέμπτη του Πάσχα 28/4 αποκαλύπτοντας πως ό,τι συνέβη ήταν εν αγνοία του πατέρα και πως πρόκειται για μια παράνομη δημοσίευση του video clip, το οποίο είχε δημιουργηθεί από φίλους του ερασιτέχνες.

Οι δηλώσεις συνεργάτη του Μάνου Δασκαλάκη για το τραγούδι που κυκλοφόρησε

«Αυτό το κομμάτι το πήρε άλλη σελίδα και το “ανέβασε” στο YouTube ώστε να βγάλει κέρδος μέσα από όλο αυτό, καθώς ο Μάνος το είχε ηχογραφήσει σε άλλη δισκογραφική εταιρεία. Ο Μάνος δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Έχω καθημερινή επικοινωνία μαζί του και τον ρώτησα για αυτό το θέμα.

Είναι πολύ άσχημα τα πράγματα, με την έννοια που δεν μπορεί να βγει από το σπίτι. Ο Μάνος δεν γνωρίζει τίποτα και δεν έδωσε σε κανέναν την έγκριση ώστε να “ανέβει” αυτό το βίντεο», τόνισε ο συνεργάτης και φίλος του Μάνου Δασκαλάκη.

Απαντώντας στο αν η εταιρεία που κυκλοφόρησε το τραγούδι ή ο ίδιος ο Μάνος Δασκαλάκης σκέφτονται να κινηθούν νομικά, ο ίδιος απάντησε ότι «Εγώ αν ήμουν στη θέση του, θα το έκανα από το πρώτο λεπτό. Ο Μάνος δεν γνωρίζω αν έχει κάνει κάτι. Μακάρι να έχει κάνει, καθώς βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση και με τη δημοσίευση αυτή τον χώνουν ακόμα πιο κάτω.

«Το βίντεο κλιπ το γύρισαν ερασιτέχνες φίλοι μου, οι οποίοι σπουδάζουν και είναι πραγματικά ερασιτέχνες. Δε γνωρίζω να σας πω πόσο κόστισε, αλλά δεν είναι πολλά τα χρήματα, δεν είναι τα χρήματα που αναφέρονται».

Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού όπου γυρίστηκε το video clip του Δασκαλάκη δέχεται απειλητικά μηνύματα

Οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές σχετικά με την τραγωδία στην Πάτρα καθώς ολοένα και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στην επιφάνεια καθώς το Πανελλήνιο παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα όλα όσα διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρό.

Από την άλλη, έχουν προκληθεί έντονες αντιδράσεις στο διαδίκτυο αναφορικά με το video clip του Μάνου Δασκαλάκη, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2021.

Μάλιστα, κάποιοι χρήστες δεν δίστασαν να στείλουν οργισμένα μηνύματα τόσο στον Μάνο Δασκαλάκη όσο και στον ιδιοκτήτη του μαγαζιού, ο οποίος είχε δώσει τον χώρο του για την οπτικοποίηση του κομματιού.