Πάτρα: «Μέσα στη βδομάδα...» - Η ιατροδικαστής ξεκαθαρίζει αν θα καταθέσει

Το ρεπορτάζ από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Πάτρα: «Μέσα στη βδομάδα...» - Η ιατροδικαστής ξεκαθαρίζει αν θα καταθέσει

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας είναι καταιγιστικές. Συνεχώς έρχονται νέες φωτογρα;φίες και ντοκουμέντα στο φως, με τελευταίες τις πληροφορίες για την σκληρή αντιμετώπιση της Ρούλας από τις άλλες συγκρατούμενες. Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο η είδηση πως έχει κληθεί να καταθέσει η η ιατροδικαστής της Μαλένας, κ. Τσιόλα.

Η εξήγηση της ιατροδικαστού για την υπόθεση της Πάτρας

Η δημοσιογράφος της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα, Ρούλα Κουσκουρή προέβη σε αποκλειστικό ρεπορτάζ καθώς η ίδια επικοινώνησε με την ιατροδικαστή, η οποία σχολίασε την είδηση. Τη διαψεύδει κατηγορηματικά και επιμένει πως δεν έχει λάβει προς το παρόν κάποια κλήση για κατάθεση μέσα στην εβδομάδα, όπως ακούστηκε..

Εξάλλου, όπως εξήγησε ο Πέτρος Κουσουλός, η ιατροδικαστής της Μαλένας όσο και της Ίριδας θα καταθέσουν μόνο όταν δοθεί στη δημοσιότητα το πόρισμα των πραγματογνώμων Καρακούκη και Καλόγρια, αν χρειαστεί.

Εξέταση DNA θα ζητήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου

Η υπόθεση των τριών νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα δεν φαίνεται να βρίσκει τέλος, καθώς καθημερινά νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας, συμπεριλαμβανομένων και των φωτογραφιών από την νοσηλεία της 9χρονης, που δημοσιοποιήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 23/5.

Την ίδια ημέρα, λοιπόν, στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, Live News, συνέβη μία ακόμη αποκάλυψη σχετικά με το φιαλιδιο αίματος της Τζωρτζίνας που βρέθηκε στο νοσοκομείο. Στην κάμερα της εκπομπής μίλησε και ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου Ελπίς, Θεόδωρος Γιάνναρος.

Ο ίδιος εξήγησε πως είχε μιλήσει στο παρελθόν με τον Μάνο Δασκαλάκη για να τον συλλυπηθεί, αλλά εκείνος δεν προθυμοποιήθηκε να μεσολαβήσει ώστε ο Αλέξης Κούγιας να αναλάβει την υπεράσπισή τους.

Παρόλα αυτά, φλέγον ζήτημα αποτελεί το γεγονός πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει εξαπολύσει επίθεση στους γιατρούς και αναμένεται να ζητήσει εξέταση DNA για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για αίμα του παιδιού της.